Hoito- ja suojateltta hätäsairaaloihin ja siirrettäväksi koronavirusepäiltyjen testausasemaksi, potilaiden hoitoon ja lääkäreiden, viranomaisten ja sairaaloiden kuormituksen helpottamiseen

SARS CoV-2 -koronaviruksen leviämisen torjunnassa kuntien ja viranomaisten haasteena on maailmanlaajuisesti testata päivittäin kasvavia määriä epäiltyjä tapauksia, vähentää tartuntariskiä, joka on edelleen erittäin suuri yhteisössä, ja katkaista tartuntaketjut tehokkaasti. Tätä arkaluonteista tehtävää vaikeuttaa se, että sairaalat ja lääkäriasemat toimivat monin paikoin kapasiteettiensa rajoilla ja että siirrettäviä koronaviruksen testausasemia ja hätäsairaaloita varten tarvittavia rakenteita ja materiaaleja ei yksinkertaisesti ole saatavana. Jopa Saksan liittovaltion teknisen avun toimisto ja armeija hylkäävät tällä hetkellä tukipyyntöjä, koska esimerkiksi armeijan sairaalat valmistautuvat kasvaviin potilasmääriin.

Vuokrakontit eivät ole riittävän hyvin siirrettävissä testausasemina käyttöä silmällä pitäen, niitä on vaikea hankkia kriisiaikoina ja ne ovat usein liian kalliita

Tilapäisinä testausasemina käytettäviksi soveltuvia vuokrakontteja ei ole nykyisinä kriisiaikoina yleensä saatavilla tai sitten niiden hinnat hipovat pilviä.

Trotecin pika-asennusteltat voidaan toimittaa heti, pystyttää muutamassa minuutissa, siirtää vaivattomasti uusiin paikkoihin sekä puhdistaa ja desinfioida helposti

Trotec tarjoaa eri kokoisia ja eri tavoin varustettuja hoito- ja huoltotelttoja siirrettävien koronatestausasemien perustamiseksi ja potilaiden hoitokapasiteetin laajentamiseksi esimerkiksi kuntosaleihin tai kasarmeihin perustetuissa tilapäissairaaloissa.

Trotec-teltat soveltuvat käytettäviksi:

  • Siirrettävinä koronavirustestausasemina
  • Siirrettävinä lääkintäasemina
  • Drive-Through-ratkaisuina
  • Koronavirusepäiltyjen odotustelttoina
  • Hoitotelttana/lääkintätelttana
  • Hoito- ja suojatelttoina tilapäissairaaloissa, urheiluhalleissa tai kasarmeilla
  • Siirrettävinä eristystelttoina suuressa tilassa toimivan sairaalan sisällä
  • Kriittisten infrastruktuurien henkilöiden testausasemina
  • Tilapäisinä testausasemina

Kaikki Trotec-teltat vakuuttavat huippunopealla käytettävyydellään, harkitulla toimivuudellaan ja vertaansa vailla olevaan joustavuudellaan. Tämä on erittäin suuri etu erityisesti siirrettävien testausasemien kohdalla, jotka pysyvät usein vain muutamia tunteja samassa paikassa.

Kaikki Trotec-telttojen edut tiivistettynä:

  • erittäin hyvin siirrettävissä ja käyttökelpoinen muutamassa sekunnissa
  • helppo ja kevyt siirtää myös pystytettynä
  • valmistettu kestävästä muovimateriaalista ja huolellisesti työstetty
  • ei irrallisia tankoja
  • helposti käsiteltävä, kevyt ja kuitenkin kestävä
  • helppo puhdistaa ja desinfioida
  • saatavana eri kokoja ja malleja
  • ”plug & play” -kiinnitysjärjestelmät kaikenlaiseen sisä- ja ulkokäyttöön
  • 20 vuoden kokemus ammattimaisista ratkaisuista

Trotec-teltat voivat olla valinnan mukaan joko ilmastoituja tai lämmitettyjä. Trotec toimittaa tarvittaessa myös tarvittavan ilma- ja lämmitystekniikan siirrettävien ilmastointilaitteiden, öljylämpöpattereiden ja lämmityskeskusten muodossa.

Yhtenä Euroopan johtavista siirrettävien ilmankäsittelylaitteiden toimittajista tarjoamme erityisesti suoja- ja hoitotelttojen yhteydessä myös erityisillä H14-virussuodattimilla varustettuja ilmanpuhdistimia. Niiden avulla saadaan tuotettua erilainen paineilmakehä, joka on tärkeä virusten hoitotelttaan tunkeutumisen ja siellä leviämisen vähentämiseksi tai ehkäisemiseksi.

Soveltuu myös siirrettävänä eristystelttana käytettäväksi suureen tilaan perustetussa sairaalassa vastustuskyvyltään heikkojen ihmisten suojaamiseksi. Näin voidaan luoda nopeasti ja joustavasti toisistaan erotettuja alueita ja reagoida välittömästi potilaisiin, joiden tila huononee nopeasti ja jotka vaativat siksi toisenlaisia hoitotekniikoita.

Trotecin telttoja voidaan käyttää siirrettävinä koronavirustestausasemina ja ne tuovat lisää kapasiteettia potilaiden hoitoon! Autamme sinua mielellämme henkilökohtaisesti!

Ammattimainen kriisinhallinta – Heinsbergissä sijaitsevan Trotec-yhtiön tukemana

Trotec on perustanut neuvontatiimin kaikkia koronavirukseen liittyviä kysymyksiä varten, erityisesti kuntien, viranomaisten ja sairaaloiden tukipyyntöihin vastaamiseksi. Heinsbergissä toimivana yrityksenä tunnemme nykyiset terveydenhuollon huolet ja ongelmat ja jaamme mielellämme asiantuntemuksemme kanssasi. Neuvontatiimimme on käytettävissäsi maanantaista perjantaihin kello 08.00–17.00 välisenä aikana puhelinnumerossa +49 2452 962-400. Tiimiimme palvelee myös sähköpostitse osoitteessa info@trotec.de.

Kaikki teltat ovat saatavana ja tilattavissa heti myös TROTEC-verkkokaupasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*