Koronavirus: mikrobiton sisäilma lääkäreiden vastaanotoilla – H14-virussuodatuksella varustetun TAC-ilmanpuhdistimen avulla

Lääkärit ja muut terveydenhuollon työntekijät altistuvat herkästi tarttuvan koronaviruksen vuoksi erityisen suurelle tartuntavaaralle hoitaessaan potilaita. Ammattimaisten hengityssuojaimien ja asianmukaisen suojavaatetuksen käyttö tuntuu tosin tekevän riskistä hallittavamman. Mutta miten on potilaiden suojaamisen laita? Tutkimuksethan ovat osoittaneet, että yskityt SARS-CoV-2-virukset pysyvät huoneilmassa jopa 3 tuntia. Verkkosivustomme kohdasta ”Käytöt” voit lukea lisää tehokkaista ratkaisuistamme ilman puhtaana pitämiseksi lääkäreiden vastaanotoilla: H14-virussuodatuksella varustetut TAC-ilmanpuhdistimet!

Riski saada SARS-CoV-2-virustartunta huoneilmasta lääkärin vastaanotolla pienenee huomattavasti käytettäessä TAC-ilmanpuhdistinta ensiluokkaisella H14-suspensioainesuodattimella varustettuna. Sillä erittäin tehokas luokkien ISO 4 ja ISO 3 puhdastilojen vaatimukset täyttävä H14-suodatin poistaa 99,995 % kaikista ilman sisältämistä hiukkasista 0,1–0,2 mikrometrin kokoon saakka. Kun TAC-ilmanpuhdistin on kerran asennettu, mikä onnistuu helposti esimerkiksi integroimalla se olemassa olevaan ilmanvaihtojärjestelmään, se suodattaa virukset ja bakteerit sekä terveydelle haitalliset likahiukkaset ja suspendoituneet aineet ilmasta ilman ylimääräistä henkilöstön tai työn tarvetta.

Trotecin TAC-sarjan ilmanpuhdistuslaitteet vakuuttavat tulevaisuuskelpoisella tekniikallaan ja täyttävät kaikki erityistä hygieniaa vaativien alueiden vaatimukset. Niitä voidaan myös käyttää standardin DIN 1946-4 mukaisesti sairaaloiden ilmanvaihtojärjestelmien puhdistamiseen. Myös odotushuoneet ja vastaanottotilat voidaan vapauttaa pysyvästi mikrobeista ammattimaisten TAC-ilmanpuhdistimiemme avulla!

Lue verkkosivustoltamme kohdasta ”Käytöt”

  • mitä lääkärin vastaanotolla käytettäviksi soveltuvia ammattimaisia TAC-ilmanpuhdistimia valikoimiimme kuuluu,
  • miksi H14-suodatin poistaa koronaviruksen tehokkaasti vain 0,005 %:n läpäisyasteella,
  • mitä merkitystä virusten, virusrykelmien, bakteerien, hienon pölyn ja siitepölyn hiukkaskoolla on suodatukselle,
  • minkä takia kaikki Trotecin tarjoamat H14-suurtehosuodattimet soveltuvat tiukimmat laatuvaatimukset täyttävään bakteerien ja virusten suodatukseen,
  • miksi TAC-ilmansuodattimet poistavat myös pölyt, hajut ja siitepölyn, josta erityisesti allergikot kärsivät, tehokkaasti sisäilmasta.

H14-suodattimella varustettu TAC-ilmanpuhdistin – osta tai vuokraa?

Riippumatta siitä, haluatko vuokrata H14-suodattimella varustetut TAC-ilmanpuhdistimen lyhytaikaisesti tai ostaa sen pitkäaikaiseen käyttöön – laitteita on aina saatavissa Trotecin varastosta. Asiantuntijatiimimme neuvoo myös, kun laitteita liitteitä valmiiseen ilmanvaihtolaitteistoon.

  • Laitteen ostaminen: Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@trotec.de tai soita numeroon +49 2452 962-400.
  • Laitteen vuokraus: Käänny suoraan vuokrauskeskuksemme TKL puoleen osoitteeseen info@tkl-rent.net tai soita numeroon +49 2452 962-160.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*