Trotecin etäisyysmittarit erikoistarjouksessa

banner_-bd10_bd15_super_sonderpreis_fi

Hankalat mittanauhamittaukset kuuluvat menneisyyteen. Ei enää mittanauhan asettelua, kiinni pitämistä tai laskemista kun mitta ei riitä. MultiMeasure Basic–sarjan laseretäisyysmittareilla BD10 ja BD15 mittaat myös hankalat kulmat ja ahtaat nurkat mopeasti ja tarkasti. Nyt Trotecilla on molemmista laitteista uskomaton tarjoushinta!

Laseretäisyysmittarit BD10 ja BD15 mittaavat etäisyyksiä luotettavasti. Kahden pisteen välinen mittaus on täysin tarkkaa. Voit siis esim. mitata kuinka paljon kaakeleita tarvitaan lattiaan tai tapettia seinään.

Etäisyysmittarin BD10 tarkan lasertekniikan ansiosta voit yhdellä napin painalluksella mitata etäisyyksiä 35 metriin asti, sekä huoneiden tilavuuksia ja pinta-aloja. Myös hankaloiden paikkojen mittaus, kuten putkien tai suurten huonekalujen takaa sekä matalissa tiloissa kuten vintillä, onnistuu helposti. Aseta laite seinälle, paina nappia ja etäisyyden mittaus vastakkaiseen seinään on siinä. Ei ryömimistä mittanauhan kanssa tai arviointilaskelmia paikoissa, johon mittanauhalla ei pääse.

Nyt saat tämän nopean ja tarkan etäisyysmittarin BD10 houkuttelevaan alennushintaan 44,95€! Alennuksesi on 50 % normaalihinnasta.

Yhtä tarkasti toimii myös etäisyysmittari BD15. Erotuksena on laajempi mittausetäisyys, jopa 50 metriä. Näin voit mitata suuria tiloja, kuten esim. voimistelu- tai kuntosaleja. BD15 –mittarin alennus on yli 50 %. BD15 maksaa nyt vain 54,95 €. Säästät siis 62,86 €!

Molemmissa mittareissa on joka toiminnolle ja asetukselle oma nappinsa, joten käyttö on erittäin yksinkertaista. Suuren näytön taustavalon ansiosta työskentely onnistuu myös pimeissä nurkissa. Lisäksi molemmissa laitteissa on sekä Pythagoras-toiminto epäsuorille mittauksille, vähennys-ja yhteenlaskutoiminnot että ja pinta-ala -ja tilavuusmittaus.

Etäisyysmittareilla BD10 ja BD15 on nyt upea erikoistarjous Trotecin verkkokaupassa. Mitä siis odotat, tilaa jo tänään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*