Pidä isot vesikanisterit puhtaina: SecoSan Stick 30 ja 60

banner_secosan_stick30_60_fi

SecoSan pitää juomaveden puhtaana jopa 6 kk. Uudet SecoSan Stick:it on suunniteltu vesikanistereille, vesisäiliöille ja juoma-automaateille. Kuten nimikin jo sanoo; SecoSan Stick 30 soveltuu säiliöihin, joiden tilavuus on 30 litraa ja SecoSan 60 vastaavasti 60 litran säiliöille. Erinomaisen kätevää esim. kesämökillä, jossa ei ole juoksevaa vettä.

SecoSan suojaa vesikanistereita (esim. kesämökillä, leirintäalueella ja purjeveneessä) sekä ilmankostuttimien vesisäiliöitä itiöiltä, bakteereilta, homeelta ja levältä. Muita käyttökohteita ovat vesiautomaattien säiliöt, jääpalakoneet, eläinten juomasäiliöt ja ns. aircoolerit.

SecoSan Stick 30:n käyttöaika on kuusi kuukautta. Sinä aikana se pitää puhtaana yhteensä 10.500 litraa vettä. Täysin elintarvikekelvollinen tikku ei todistettavasti muuta veden makua ja on 100 % kierrätyskelvollinen. Lisäksi tikku täyttää saksalaisen juomavesivaatimusten normit ja toimii luotettavasti myös päivittäisessä vedenvaihdossa.

SecoSan Stick 60 on niin ikään testattu tutkimuslaitoksessa. Se pitää kuuden kuukauden vaikutusajansa aikana 21.000 litraa vettä puhtaana ja estää itiöiden kasvun. Nämä molemmat uudet SecoSan Stick:it ovat ihanteellinen ratkaisu isoille säiliöille!

 

Helppo käyttää – tehokas käytössä

SecoSan Stick asetetaan vesisäiliöön, jossa se annostelee automaattisesti pitäen juomaveden puhtaana ja kirkkaana. Hopean tehoava vaikutus on tunnettu jo vuosituhansien ajan; samaa periaatetta käyttää SecoSan Stick. Pieni tikku päästää juomaveteen hopeaioneja neutralisoiden bakteerit ja itiöt. Etuna on se, että tikku annostelee automaattisesti ja luovuttaa vain sen verran hopeaioneja, että vesi pysyy kirkkaana. Näin yli-tai aliannostus on poissuljettu. Puolen vuoden kuluttua tikku vaihdetaan uuteen.

Erityisesti ilmankostuttimien vesisäiliöiden veden tulee olla puhdasta ilman itiöitä, sillä vesi höyrystyy huoneilmaan. Sen vuoksi suosittelemme aina ilmankostuttimien käytön kanssa SecoSan:ia.

SecoSan Stick 30 on nyt kaupassamme 50:n prosentin alehintaan! Stick maksaa tällä hetkellä vain 19,94 €. Vielä uskomattomampi alennus on SecoSan Stick 60:lla: 66 prosenttia! Hinta siis vain 24,99 €. Nyt jos koskaan kannattaa panostaa koko perheen terveyteen kesäloman aikana. Panosta puhtaaseen juomaveteen ja tilaa SecoSan!

banner_secosan1&2vorteils-bundle_fi

Ostatko mielelläsi tuoreita elintarvikkeita? Hedelmät ja vihannekset torilta sekä lihat ja kalat suoraan tiskiltä? Onko terveellinen ravinto sinulle tärkeää? Monesti panostamme ruokaostoksilla tuoreeseen, terveelliseen ruokaan, mutta unohdamme usein tärkeimmän: veden. Onko vesi aina puhdasta? Myös pullotettu vesi? Entä kahviautomaattien vesisäiliöt? Käyttämällä SecoSan Stick:iä on vastaus kyllä. Pienille vesisäiliöille ja pullovedelle löytyy kaupastamme myös SecoSan Stick 1 ja 2.

Paljaalla silmällä emme näe vedessä bakteereja, viruksia ja itiöitä. Silti ne ovat siellä, ja itiökasvu käynnistyy vedessä jo neljän tunnin kuluttua. Esim. juomapulloissa, kahviautomaattien vesisäiliössä tai lemmikkieläinten juomasäiliöissä alkaa varsinainen itiöjuhla.

Pikkusäiliöitä ja juomapulloja varten verkkokaupastamme löytyvät SecoSan Stick 1 ja 2. Myös nämä pienet tikut neutralisoivat vedestä bakteerit, virukset ja itiöt ja annostelevat juuri oikean määrän hopeaioneja.

 

SecoSan Stick 1: pieni mutta suuritehoinen!

Trotecin pienin SecoSan Stick pitää puhtaana 0,7 litraa vettä. Sen toimintaa ei häiritse jatkuva vedenvaihto tai –täyttö. Myös pienten tikkujen vaikutusaika on 6 kk. Puhdasta vettä koko perheelle, lemmikkieläimet mukaanlukien! Nyt myynnissä kolmen kappaleen säästöpaketissa, vain 9,95 €. Säästät jopa 72 prosenttia!

 

SecoSan Stick 2: varmaa juomavesilaatua!

Myös SecoSan Stick 2 pitää puolen vuoden ajan kaksi litraa vettä puhtaana, jatkuva vedenvaihto tai –syöttö ei heikennä tehoa. Edellä mainittujen käyttötarkoitusten lisäksi tätä tikkua voidaan käyttää esim.  pienissä ilmankostuttimissa ja huonesuihkulähteissä. Vaikka vesi seisoisi viikkotolkulla ilmankostuttimen tai huonesuihkulähteen säiliössä, se ei tikun ansiosta rupea haisemaan. Voit siis käyttää vettä huoletta. Ostaessasi kahden kappaleen säästöpaketin säästät jopa 66 prosenttia! Hinta on vain 9,95 €.

Voit siis valita mikä Stickeistä sopii käyttötarpeisiisi parhaiten, jokainen niistä huolehtii sinun, perheesi ja lemmikkieläintesi terveydestä. Vaikutusaika kokonaiset kuusi kuukautta! Sen jälkeen vaihdat uuteen. Vanha on 100 % kierrätyskelpoinen.

Mitä siis enää odotat? Seisovan veden ei tarvitse enää olla ummehtunutta! Ei mökillä, veneellä tai leirintäalueella!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*