Nopeat ja tarkat: Trotecin uudet käsimittarit ammatilaisille

banner_t-serie_fi

Uudet T-sarjan käsimittarit loistavat uusilla ominaisuuksillaan. Niissä yhdistyvät tarkkuus, helppokäyttöisyys, edistykselliset mittaustoiminnot sekä kestävä rakenne suojausluokassa IP54. Erittäin sopivia jokapäiväiseen kovaankin käyttöön mm. naarmuuntumattoman ja selkeän näytön ansiosta.

 

Uudet ammattilaiskäsimittarit on valmistettu Saksassa korkean laatuvaatimuksen normeissa. Ne kestävät niin kylmyyttä (-20 °C asti) kuin kuumuuttakin (50 °C asti). Näiden viiden uuden mittarien kanssa voit suorittaa rakennustarkastuksia tai määrittää tarkan puun tai materiaalin kosteuden. T-sarja kattaa suhteellisen ilmankosteuden, ilman lämpötilan, kastepisteen, absoluuttisen kosteuden, seossuhteen, pintalämpötilan ja materiaalikosteuden.

Mitatut arvot voidaan välittää USB-liitännän kautta suoraan MultiMeasure Studio–ohjelmistoon analysointia varten. Lisäksi materiaalikosteusmittauksissa voidaan laatia nopeasti helppolukuinen rasterimittaus. Ohjelmiston standardiversio on ladattavissa ilmaiseksi trotec.de –sivulta.

 

Lämpö- ja kosteusmittari T210 valvoo ilmanlaatua toimistoissa, kotona sekä tuotanto- ja varastohalleissa

Lämpö- ja kosteusmittari T210 mittaa nopeasti ja tarkasti suhteellisen ilmankosteuden ja ilman lämpötilan (valittavissa °C tai °F). Lisäksi mittari määrittää kastepisteen ja ilman absoluuttisen vesimäärän, näyttäen arvot selkeältä näytöltä. Laitteen mittauspäässä sijaitseva tarkka sensoriikka on suojattu metalliverkkosuodattimella likaa ja pölyä vastaan. Sen vuoksi T210 on luotettava työväline myös rakennustyömailla.

T210 maksaa Trotecin verkkokaupassa tällä hetkellä vain 172,55 €.

 

Monipuolista laserteknologiaa infrapuna-lämpö- ja kosteusmittarilla T260

Infrapuna-lämpö- ja kosteusmittari T260 yhdistää kaikki T210 –mittarin ominaisuudet sekä lisänä siinä on laserpyrometri sekä kastepistehälytin. Tämä käsimittari soveltuu siten pintalämpötilan määrittelemiseen sekä mahdollisten homevaarojen tai huonojen eristysten paikantamiseen. Jos pintalämpötila on kastepisteen alapuolella, laite hälyttää akustisesti sekä varoitusvalo syttyy. Näin voit tarkistaa suuriakin pintoja nopeasti ja helposti. Hälytystason voi säätää tarpeen mukaan.

Infrapuna-lämpö- ja kosteusmittarin T260 saat nyt verkkokaupastamme 303,45 eurolla.

 

Tarkkaa puun- ja rakennuskosteuden määrittelyä vastusmenetelmällä tarjoaa materiaalikosteusmittari T510

T510 materiaalikosteusmittari mittaa pehmeitä rakennusmateriaaleja kuten esim. kipsiä tai laastia, mutta sen erikoisosaaminen on eri puunlaatujen kosteusmittaus. Mittarin valikoimassa on tallennettu kalibrointikäyriä sadoille puulajeille. Lisäksi mittarilla on mahdollista kompensoida mitattujen kohteiden lämpötiloja, jolloin mittaus pysyy tarkkana. T510 näyttää yhtä aikaa puun kosteusarvon ja käyttäjän määrittelemän puun lämpötilan suurelta ja tarkalta värinäytöltä. TS-sovitinsarjan ja pitkien johtojen ansiosta mittaukset hankalista paikoista onnistuu myös. Laitteeseen voi kytkeä MultiMeasure –valikoiman puu- ja rakennuskosteuselektrodeja, jotka laajentavat T510 –mittauslaitteen toimintovalikoimaa tuntuvasti.

Mittarin houkutteleva hinta verkkokaupassamme on vain 196,35 €.

 

Materiaalikosteusmittari T610 mitaa syvältä ilman vaurioita

Mikroaaltotekniikan ansiosta voit mitata materiaalikosteusmittarilla T610 300 mm:n syvyyteen saakka. Voit myös määrittää materiaalin suolaisuusasteen lattiasta, seinistä tai katosta. Mikroaaltomittauksessa ei ole merkitystä sillä, mitataanko vanhan vai uuden rakenteen arvoja, sillä mittari on riippumaton materiaalin suolaisuusasteesta. Hälytystoiminnan ansiosta voit mitata suuria pinta-aloja nopeasti ja helposti.

Uuden käsimittarin hinta verkkokaupassa on 624,75 €.

 

Nopeaa pintakosteusmittausta materiaalikosteusmittarilla T660

Materiaalikosteusmittarilla T660 mittaat nopeasti ja ilman vaurioita kosteuslevinnäisyyttä pinnan läheltä aina 4 cm:n syvyyteen saakka. Lisäksi tämä kätevä mittari sopii rakennusmateriaalien kuivumisen tarkastamiseen kalsiumkarbidimenetelmällä. Laitteessa on uutuutena materiaalin esivalinta anhydriittin ja sementin välillä, jolloin voit laskea mittaustulokset suoraan indikatiivisesti massana tai kalsiumkarbidiprosenttina ja nähdä tulos isolla näytöllä. Tämä toiminto on hyödyllinen erityisesti lattian tekijöille, sillä näin he voivat nopeasti määrittää onko lattiavalu tarpeeksi kuiva jatkotöille.

T660 –materiaalikosteusmittarin voit nyt tilata edullisesti verkkokaupastamme hintaan Materiaalikosteusmittarilla T660.

 

Uudet Trotecin T-mallit. Tarkat, nopeat ja helppokäyttöiset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*