Trotec Uranin – nyt kaksi kertaa tehokkaampi vuotojen etsintään tai virtausreittien todentamiseen kuin Uranin Green ja Uranin Blue

Perinteinen Uranin-jauhe on jo vuosikausien ajan käytetty merkintäaine ja yksi voimakkaimmin fluoresoivista merkkiaineista. Meille riittävä peruste tuoda fluoresoivien väriaineiden klassikon rinnalle toinen selvästi loistava vaihtoehto Uranin Blue. Kummallakin Uranin-väriaineella on erityisiä ominaisuuksia, joten voit valita Trotecilta aina optimaalisen Uraninin tarkoitukseesi.

Uranin Green

Tämä UV-valon vaikutuksesta fluoresoiva väriaine näkyy hyvin jo paljain silmin, ja siksi sitä käytetään usein vesistöjen merkitsemiseen. Erittäin vesiliukoinen Uranin-jauhe on paljon laimennettuna toksikologisesti vaaraton. Se soveltuu optimaalisesti kaikkeen vuotojen etsintään ja tiiviyden tarkastamiseen, kun värjätyn veden on tunkeuduttava kapillaarisesti, jolloin kosteus paljastuu paljon ennen tulvimista. UV-lamppu tuo pienimmätkin vuodot hyvin näkyviin.

Puhdas Uranin-jauhe ja suuret pitoisuudet vedessä on väriltään pikemmin tumman punaisia. Ne eivät fluoresoi. Uranin värjää veden vasta enemmän laimennettuna kellanvihreästä vihreäksi. Väri riippuu laimennussuhteesta. Tämä näkyy erittäin selvästi valaistaessa UV-lampulla.

Uranin Blue

Väriemulsio on erittäin voimakkaasti fluoresoiva, samoin kuin Uranin Green. Toisin kuin Uranin Green, Uranin Blue ei näy paljain silmin. Laimennettu Uranin Blue pysyy tästä syystä näkymättömänä lähes kaikilla alustoilla näkyvä spektrin alueella.

Emulsio ei sisällä lainkaan kiintoainetta ja formaldehydia, ja UV-valo saa aikaan erittäin kirkkaan reaktion. Uranin Blue on siksi suositeltavin vaihtoehto, kun on etsittävä mineraalisia rakennusaineita sisältävien vuotojen etsimiseen. Uranin Bluen hiukkaskoko on äärimmäisen pieni ja kapillaarikulkeutuvuus on erittäin hyvä, ja UV-valon aikaansaama sininen fluoresenssi mahdollistaa suurten pintojen aikaa säästävän UV-tutkimuksen. Uranin Blue toimitetaan käyttövalmiina emulsiona, joka voidaan laimentaa vedellä.

Tärkeää: Uranin Green ja Uranin Blue eivät sovellu elintarvikeväreiksi!

Kaikki edut lyhyesti

  • UV-valoon herkästi reagoivat, kirkkaat väriaineet
  • Yleisesti vuotojen etsintään tai virtausreittien todentamiseen hyväksytty merkintäaine
  • Kemiallisesti stabiili pitkäkestoisiin tutkimuksiin
  • 100 % vapaa kiintoaineista ja formaldehydista (Uranin Blue)
  • Hyvä kapillaarikulkeutuvuus
  • Riittoisa

Kirkkaasi fluoresoivat väriaineet vuotojen etsintään ja virtausreittien todentamiseen

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uudet voimakkaasti fluoresoivat väriaineen vuotojen etsintään ja virtausreittien todentamiseen ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 19,95 € 100 Uranin ja 93,73 € 1 litra Uranin Blue sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*