UUSI TRH 28 E öljypatteri: energiatehokas ja kodikas lämpö termostaattiohjatun 2500 watin lämmitystehon ansiosta kolmessa lämmitysvaiheessa.

Säästä energiaa kotona kriisiaikana ja nauti silti lämpimästä lämmöstä – tätä edustaa uusi öljypatteri TRH 28 E. Koska sähkökäyttöinen patteri säätelee esiasetettua lämmöntuottoa ja energiankulutusta täysin automaattisesti älykkään automaattisen lämmitysjärjestelmänsä avulla. Voit yksinkertaisesti valita haluamasi tavoitelämpötilan käyttäjäystävällisen LED-kosketusnäytön avulla, ja termostaattiohjaus ottaa ohjat käsiisi. Tämä säästää kalliita energiakustannuksia ja tekee siirrettävän lämmittimen käytöstä entistä taloudellisempaa. Ja mikä parasta: 11-ribinen lämpöpatteri tuottaa maksimilämpötehonsa jo 8 minuutin lämmityksen jälkeen!

Jos pian on odotettua kylmempää: Uuden TRH 28 E -öljypatterin avulla sinulla on energiaa säästävän lämmitysjärjestelmän lisäksi myös kiireellisesti tarvittava lämmitysvaraaja näinä aikoina. Olipa kyseessä sitten harrastehuone, ullakko, kellari, verstas, autotalli tai loma-asunto – patteri tuottaa maksimilämpötehonsa jo 8 minuutin lämmityksen jälkeen. Jopa 2500 wattia, säädettävissä kolmiportaisesti (1200 W / 1300 W / 2500 W), pitää enintään 30 m²:n tai 75 m³:n kokoiset tilat mukavan . Samalla TRH 28 E:n tehokas lämmitysripojen muotoilu, jossa on tarkkaan sijoitetut eri lämpötilojen lämmityspiirit, mahdollistaa tasaisemman ja tehokkaamman lämmönjakautumisen kuin tavanomaisissa pattereissa. Automaattinen lämmitysjärjestelmä, jossa on lämpötilan esivalinta, pitää lämmityskustannukset kurissa ….

Näin se käy

Öljytäytteisen sähköpatterin TRH 28 E:n älykäs automatiikka säätää lämpötehoa ja energian kulutusta. Valitse vain haluamasi tavoitelämpötila (16-30 °C) käyttäjäystävällisen LED-näytön avulla – TRH 28 E:n termostaattiohjaus ottaa lämpötilan säädön hoitaakseen. Kun haluttu lämpötila on saavutettu, öljypatteri sammuu automaattisesti. Jos huonelämpötila laskee alle ennalta valitun arvon, patteri kytkeytyy automaattisesti uudelleen päälle ja lämmittää aiemmin asetetulla lämmitystasolla. Näin huoneen lämpötila pysyy aina miellyttävällä tasolla, huoneen ylikuumeneminen on poissuljettu, etkä polta tarpeettomia energiakustannuksia.

Lisäksi TRH 28 E -öljypatteri on erityisen helppokäyttöinen LED-kosketusnäytön avulla, ja siinä on myös 24 tunnin ajastin, jossa on automaattinen poiskytkentä, mikä tekee sähkön säästämisestä entistä helpompaa. Aseta vain patterin haluttu käyttöaika (1-24 tuntia), kun menet nukkumaan. Lämmitin kytkeytyy automaattisesti pois päältä esiasetetun ajan kuluttua.

Suurin mahdollinen käyttöturvallisuus on luonnollisesti myös osa TRH 28 E:n suunnitteluperiaatetta: tukevat jalat, joissa on kevyesti liikkuvat pyörät, takaavat turvallisen seisomapaikan, jossa on mahdollisimman suuri liikkumisvapaus. Jos ulkoinen vaikutus saa patterin heilumaan, turvakatkaisin katkaisee lämmittimen virran täysin automaattisesti. Turvatermostaatti estää käyttölämpötilan ylittymisen ja siten laitteen ylikuumenemisen esimerkiksi patterin päälle asetettujen vaatekappaleiden vuoksi. Ylikuumenemissuoja katkaisee virran heti. Merkkivalo palaa, kun laite lämmittää. Lisäksi upotettu ote mahdollistaa turvallisen kuljetuksen myös silloin, kun lämmitin on vielä lämpenemässä.

Muuten: Öljytäytteiset lämpöpatterit on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön, sillä sähkölämmitin voidaan korvat niillä täysin. Öljytäytteiset sähköpatterit ripoineen näyttävät ’normaalilta’ lämpöpatterilta, mutta sähköpatterit käyttävät sähköä sisältämänsä öljyn lämmittämiseen. Virta kuumentaa niin kutsutun lämpö-öljyn, joka luovuttaa lämpöä ripojen kautta sisäilmaan. Tämä öljy varastoi tehokkaasti lämpöenergiaa, joten hyödyt energiaa säästävästä jälkilämmöstä: Patterista riittää tasaista lämpöä vielä 30 minuuttiakin virran katkaisemisen jälkeen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 2 500 watin teho tuottaa miellyttävää lämpöä nopeasti
  • kolme tehoporrasta (1 200 W / 1 300 W / 2 500 W)
  • tehokas 11-ripainen rakenne
  • digitaalinen LED-kosketusnäyttö, jossa on avainlukko (lapsilukko)

Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 28 E – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa TRH 28 E -öljypatteri tänään tarjoushintaan vain 156,24 € sis. alv – nyt Trotec Shopista!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 43

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*