Luminat-sarjan UV-fluoresoivat väriaineet – tunnettu UV-merkkiaine putkirikkojen paikantamiseen

Trotec Luminat on vedellä ohennettava vesidispersio, joka ei metaboloidu eikä jätä näkyvällä aallonpituusalueella käytännössä lainkaan havaittavia jälkiä.

Vain optimaalisen aallonpituusalueen UV-valo saa formaldehydittömän merkkiaineen loisteainepigmentit fluoresoivaan maksimaalisesti ja näkymään intensiivisen kirkkaina.

Jotta käyttäjällä on käytettävissään tarkoitukseen optimaalisesti soveltuva UV-fluoresoiva väriaine, Trotec Luminat on nyt saatavana neljänä hyvin näkyvänä värivaihtoehtona, jotka ovat tunnettu Luminat Green sekä Luminat Red, Luminat Blue ja Luminat Purple.

Luminat soveltuu erityisesti tasakaton vettä johtavien kerrosten tiiviyden tutkimiseen tai viemärikaivojen ja syöksytorvien tarkastamiseen. UV-valo saa fluoresoivan aineen näkyviin vuotokohdissa.

Trotec Luminatia voidaan käyttää myös rikkomattomaan aineenkoestukseen (NDT) sekä vuotokohtien etsintään, kun kapillaari-ilmiö on sivuseikka, eikä UV-merkkiaine saa jättää jälkiä.

Tärkeää: Luminat ei sovellu elintarvikeväriksi!

Kaikki edut lyhyesti

  • Tunnettu UV-merkkiaine putkirikkojen havaitsemiseen
  • Ei metaboloitumista – optimaalinen pitkäkestoisiin tutkimuksiin
  • Erittäin intensiivinen väri UV-valossa
  • Värineutraali – ei jätä näkymiä värjäytymiä useimmille pinnoille
  • 100 % formaldehyditon fluoresoiva väriaine made in Germany
  • Saatavana eri värisinä – jokaiseen ympäristöön ja preferenssille

Tutkitut UV-valossa fluoresoivat väriaineet vuotojen etsintään

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uudet tutkitut fluoresoivat väriaineet vuotojen etsintään ajankohtaiseen tarjoushintaamme alkaen 149,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*