Trotec Oy avasi toimipisteensä Helsingissä

tro_blog_helsinki-eröffnung_banner

Trotec Store piti avajaiset Helsingin Haagassa, Orapihlajantiellä
27. maaliskuuta 2015. Trotec Group on Saksasta käsin palvellut suomalaisia asiakkaita jo vuodesta 2005. Tämän vuoden alussa perustettu Trotec Oy kattaa Suomen lisäksi myös Pohjoismaat.

Aluksi Helsingin toimipiste toimii näyttely- ja noutovarastona, pääasiakkainaan JVT – ja rakennusalan ammattilaiset sekä vuokrausyritykset. Tulevaisuudessa tarkoituksena on myös palvella kotitalouksia niin myynnissä kuin vuokrauksessakin tarjoamalla kaikkia Trotec Groupin tuotteita. Helsingin toimipisteessä työskentelee vaihtelevasti 1-2 henkilöä, ja heitä tukevat Saksan pääkonttorin työntekijät.

Avajaiset

Rainer Rausch vasemmalla

Avajaisiin Helsingissä oli kutsuttu Trotecin asiakkaita eri puolelta Suomea. Tilaisuutta isännöi Trotec Oy:n hallituksen puheenjohtaja, CEO Rainer Rausch. Hän on myös Trotec GmbH & Co. KG:n johtoryhmän jäsen ja vastaa yhtiön myyntitoiminnasta kotimaassaan Saksassa sekä lukuisissa eri maissa. Tilaisuudessa läsnä oli myös Trotec GmbH & Co. KG:n ulkomaankaupan vastaava Export Manager Jürgen Schmitz.

 

 

J. Robert Janetzko
J. Robert Janetzko

Tilaisuuden avasi Trotec Oy:n myyntipäällikkö J. Robert Janetzko. Hän on ollut Trotecin palveluksessa vuodesta 2014 lähtien. Viimeisten kuukausien aikana Robertin sydämen asiana on ollut tehdä Trotec Oy:tä tutuksi ja tunnetuksi suomalaisten yritysten keskuudessa. Tämän työn tulos näkyi avajaistilaisuuden runsaassa osanottajien määrässä. Lisäksi asiakaspalaute Trotecin tuotteista on ollut rakentavan myönteistä ja innostavaa.

 

Tuote-esittelyä…

Tervetuliaispuheen jälkeen vieraille esiteltiin Trotecin tuotevalikoimaa. Erityisesti yleisöä kiinnosti TAC-sarjan pölynhallinta/ alipaineistuslaitteisto TAC 750 E, TAC 3000, TAC 5000 sekä TAC 6500 erilaisten suodatinyhdistelmien kanssa. Lisäksi suurta kiinnostusta herätti Trotecin innovatiivisen MultiQube-sarjan ratkaisut etäluentaan, eli kuivausprosessin etävalvontaan. Keskustelua käytiin erityisesti MultiQube-sarjan kuivaustekniikan ratkaisumalleista, etenkin eristepohjakuivauksessa vesivahinkojen jälkeen.

Myös Trotecin kattava mittauslaitevalikoima herätti suurta kiinnostusta. Jürgen Schmitz kertoi lisäksi, että kiinnostus maailmalla Trotecin tuotteita kohtaan kasvaa jatkuvasti.

… ja juhlaa

Tuote-esittelyn jälkeen seurasi ruokailu, jonka meny oli tilaisuuteen sopivasti suomalais-saksalainen. Lisäksi vieraita viihdytti kahden naismuusikon yhtye Foxy Ladies, jonka nimi juontaa Jimi Hendrixin samannimisestä laulusta. Yleisö otti duon hyvin vastaan innostuen myös yhteislauluun ja tanssiin.
Trotecin iloksi avajaistilaisuus sai vierailta runsaasti positiivista palautetta. Trotec Oy kiittääkin kaikkia läsnäolleita vieraita hienosta tunnelmasta ja toivoo yhtä innostavaa yhteistyötä tulevaisuudessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*