Pistolämpömittari BT20 – ja grillaus on yhtä juhlaa!

tro_blog_bt20_banner

Grillikausi 2015 tekee pikkuhiljaa tuloaan. Grillimestarin vaatimustaso on jälleen noussut viime kaudesta. Mutta älä huoli, pistolämpömittari BT20 muuttaa jokaisen tavallisen grillaustuokion kulinaariseksi juhlaksi.

Mustaksi hiiltyneet makkarat, ribsit tai lampaankotletit eivät ole yhtään sen suositumpia tälläkään kaudella. Syynä ovat hiiltyessä muodostuvat terveydelle vaaralliset aineet. Yhtä inhottuja ovat grilliruoat, jotka ovat joko sisältä puoliraakoja tai sitten niin ylikypsiä, että muistuttavat kengänpohjaa. Lihan haluttu sisälämpötila voidaan arvioida sormen painalluksella – tai tarkka lukema voidaan mitata pistolämpömittarillamme. Suosittelemme kaikille siististä grillauksesta nauttiville jälkimmäistä vaihtoehtoa!

Näin se toimii

Pistolämpömittarissa BT20 on ohut, pitkä jaloteräsmittapää, joka mittaa sisälämpötilan tarkasti vain 2 sekunnissa. Sen laaja mittausalue on -40 °C … +250 °C, joten se sopii grilli- ja paistilämpömittariksi niin ammattilaiselle kuin kotikokillekin. Helposti puhdistettavassa ja elintarvikekelpoisessa muovikotelossa on lisäksi kuminen Softtouch-suojavaippa, joka takaa aina pitävän otteen ja suojaa laitetta vesiroiskeilta.

Neljä hyvää etua:

  • nopea ja helppo sisälämpötilan mittaus
  • suuri mittausalue -40 °C ja +250 °C välillä
  • minimi- ja maksimiarvo sekä pitotoiminto
  • helppo käyttää ja puhdistaa

Grillaa kuin ammattilainen – BT20:lla

Tee tulevan kesän grillauksestasi Master Chef-veroinen tapahtuma, josta puhuu koko naapurusto: tilaa jo tänään pistolämpömittari BT20, vain 11,95 € sis. alv. Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*