Kompressori PCPS 10 1100: ’Ilmaa renkaisiin aina ja kaikkialla’ -palvelu kevyessä ja kestävässä laukussa – taas saatavana

Pumppaatko tällä helteellä renkaat tai ilmapatjat itse? Ei kiitos! Toisaalta: Kuka haluaa jättää aurinkoisen päivän rannalla väliin, koska rengas on tyhjä? Trotecilla on ratkaisu laukussa: Tehokas kompressori PCPS 10‑1100 panee kunnolla töpinäksi, kun on kyse optimaalisesta ilmamäärästä. 1100 watin moottorinsa, enintään 8 baarin käyttöpaineensa ja kattavien lisävarusteidensa ansiosta tämä öljytön kompressori on ihanteellinen kotiratkaisu niin autonrenkaille kuin moottori- ja polkupyörien renkaille, palloille, ilmapatjoille ja muille vastaavillekin.

PCPS 10‑1100 on näppärä laukkuratkaisu, jossa kulkee mukana – siististi laitteeseen sijoitettuna – kaikki paineilman täyttämiseen tarvittava. Kun sinulla on käytännöllinen kompressori, jalkapalloa, koripalloa tai käsipalloa ei tarvitse enää pumpata käsivoimin, eikä pumppua ja sopivaa liitintä tarvitse etsiä.PCPS 10‑1100 täyttää tilavatkin pumpattavat, esimerkiksi ilmapatjat tai kahluualtaat, nopeasti, helposti ja riittävästi. Kevyessä laukussa on lisäksi mukava kantokahva.

Edut yhdellä silmäyksellä – kompressori PCPS 10‑1100 …

  • säästää altaan, pallon, polkupyörän tai ilmapatjan rasittavalta pumppaamiselta käsivoimin tai polkemalla, tai matkalta lähimmälle huoltamolle, josta saa ilmaa renkaisiin.
  • tehokkaan 1100 watin moottorin imuteho on yli 180 litraa minuutissa, ja suurin työpaine on 8 baaria.
  • on turvallisessa laukussa, joka suojaa hyvin likaantumiselta. Kompressori toimii ilman öljynpainejärjestelmää ja voitelua, joten tuotettava paineilmaseos on aina puhdasta ja taatusti öljytöntä.
  • sisältää kätevän paineilmapistoolin, jonka letkussa on vipupikaliitin erilaisille suuttimille. Täyttöpaineen (bar tai PSI) voi tarkastaa paineilmapistoolin painemittarista.
  • on laukkuratkaisu, jonka mukana kulkee kaikki paineilman täyttämiseen tarvittava.
  • mukana toimitettava 9:n osan tarvikesarja sisältää kaikki yleiset venttiiliadapterit ja suuttimet.
  • ulottuu riittävän pitkälle – kolmen metrin paineilmaletku ja viiden metrin pituinen liitäntäjohto.
  • paineilmaletku, liitäntäjohto ja tarvikkeet mahtuvat tilaa säästävästi koteloon.

Paineilmakompressori PCPS 10‑1100– Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään kompressori PCPS 10‑1100 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 93,73 €, nyt vain 49,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Kompressori PCPS 10‑1100 toimitetaan täydellisenä sarjana, johon sisältyy painemittarilla varustettu paineilmapistooli, pikaliitännällä varustettu paineilmaletku, kolme yleiskäyttöistä muovisuutinta, yksi suutinadapteri, suuttimen jatkokappale, kaksi yleisadapteria, yksi venttiiliadapteri ja palloneula.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*