Tornituuletin TVE 29 T: kapea, tyylikäs, edullinen – ja jälleen heti saatavana!

Myytin melkein heti loppuun. Upeasti muotoiltu tornituuletin TVE 29 T saavutti fanien suosion. Menestys perustui esimerkiksi miellyttävään ulkonäköön, vakuuttaviin sisäisiin arvoihin ja erittäin edulliseen hintaan. Tyylikäs viilennyksen spesialisti on jälleen heti saatavana – mutta koska sen hinta on entistä edullisempi, mutta helle vielä tukalampi, vaikuttaa siltä, että historia toistaa itsensä. Siksi älä viivyttele tilausta liian pitkään …

Kompaktissa laitteessa TVE 29 T yhdistyvät miellyttävä muotoilu ja optimaaliset viilennystoiminnot – suurin 45 W teho riittää liikuttamaan ilmaa noin 586 m³/h. Uusi kapearakenteinen viilennyksen spesialistimme sopii lähes jokaiseen koti- ja toimistoympäristöön. Laitteessa on ei ole pyöriviä roottorin siipiä, niistä aiheutuvaa tapaturmaan vaaraa ei myöskään ole, jos kotona on lapsia ja lemmikkejä. Tornituulettimen salaisuus perustuu sen toimintaperiaatteeseen: perinteissä tuulettimissa on pyörivät siivet, mutta tässä laitteessa on pyörivä pystyakseli.

Näin se käy

TVE 29 T:n sisäisen pyörivä lamellirakenne viilentää tilaa säästävästi. Ilma virtaa ulos koko tornin korkeudelta. Tuuletus säädetään laitteella yläpään säätimillä, joilla ulos puhaltavan ilman nopeus voidaan valita kolmesta vaihtoehdosta. Automaattinen 90° oskillointi – ilmavirran kääntyminen – tuulettaa tilan optimaalisesti. Oskillointi säätyy automaattisesti valitun nopeuden mukaan.

Tangentiaalituuletin viilentää riittävästi jo pienimmälläkin nopeudella ja on miellyttävä hiljainen, joten se soveltuu myös makuuhuoneen viilentämiseen yöllä, kun äänen ei haluta häiritsevän. Vankka jalka pitää tuulettimen tukevasti pystyssä ja varmistaa tasaisen käynnin, ja laitteen upotettu kantokahva helpottaa käyttöpaikan vaihtoa.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 45 W teho
  • moderni, tilaa säästävä pylväsmalli
  • pienet hankinta- ja käyttökustannukset
  • 3 nopeusvaihtoehtoa

Tornituuletin TVE 29 T – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Tilaa jo tänään tornituuletin TVE 29 T ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 49,94 €, nyt vain 19,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*