Terassilämmitin IRS 2000 E: nopeaa, suoraa ja häikäisemätöntä lämpöä syksyn koleutta vastaan – vihdoin taas saatavana

Mitä iloa on hienoimmastakaan terassista, kun keli vain kylmenee päivästä toiseen? Kuka siellä viitsii paria minuuttia pidempään istuskella? No ehkä kohta juuri sinä – toki sillä edellytyksellä, että valintasi on mukava Trotec-lämmitinratkaisu kuten vihdoin jälleen saatavana oleva terassilämmitin IRS 2000 E. Sijoitat sen vain joustavasti pöydän ja istuinten viereen ja tunnet heti miellyttävän lämmön jaloissasi ja ylävartalossasi. Ja koska korkealaatuinen hiili-infrapunaputki tuottaa 80 % vähemmän valonsäteilyä, voit nauttia tulevaisuudessa kylmimmistäkin syysilloista kynttilätunnelmissa.

IRS 2000 E -terrassilämmittimen hopeanmustan designin ansiosta luot optisia korostuksia taitavasti myös ulkotiloissa. 3-portaisesti säädettävä 2000 watin teho takaa riittävän lämmitystehon, jonka ansiosta laite tuottaa ympäri vuoden mitä mukavinta pikalämpöä ilman esilämmityksiä. Ja mikä parasta: Korkealaatuisen Low Glare -lyhytaaltoinfrapunaputken ansiosta laite synnyttää tavallisiin lämmittimiin verrattuna jopa 80 % vähemmän valonsäteilyä, joka on lähestulkoon häikäisemätöntä – 100 %:n lämpöteholla!

Muut edut yhdellä silmäyksellä – Terassilämmitin IRS 2000 E …

  • synnyttää häikäisemätöntä säteilylämpöä korkealaatuisella hiili-infrapunaputkella. Tämän kestoikä on keskimäärin 5500 tuntia, mikä tekee putkesta miellyttävän pitkäikäisen. Erikoismuotoillut heijastinpelit levittävät lämpösäteilyn laajalle.
  • on kapearakenteisena helppo sijoittaa joustavasti minne tahansa ulos. Aseta lämmitin esimerkiksi istuinryhmän luo, jotta tunnet lämmön koko pituudelta eivätkä jalkaterät ja jalat pääse palelemaan.
  • voidaan säätää mukavasti 3-portaisesti kaukosäätimellä. Halutessasi voit muuten esiasettaa lämmittimen sammuman 24-tunnin ajastimen avulla automaattisesti.
  • sopii IP34-roiskevesisuojauksen ansiosta ulkokäyttöön. Jos tukevasti seisova laite sattuisi joutumaan pois pystyasennosta, sisäänrakennettu kaatumissammutin katkaisee sähkönsyötön välittömästi ja laite antaa varoitusäänen. Pienisilmäinen suojaverkko estää muita esineitä joutumasta suoraan kosketukseen lämmitinputken kanssa – näin myös lasten kädet ja kotieläimet ovat suojassa.
  • toimitetaan valmiiksi koottuna. Voit purkaa sen suoraan pakkauksesta, liittää 1,75 metriä pitkän johdon ja nauttia napin painalluksella välittömästi miellyttävästä lämmöstä.
  • sopii myös allergikoille ja astmaatikoille. Laite ei nostata pölyä epämiellyttävästi ilmaan, koska infrapunasäteily ei lämmitä ympäröivää ilmaa vaan ainoastaan kohteita ja henkilöitä, joihin lämmittimen säteily osuu.

Design-lämmitin IRS 2000 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-lämmitin IRS 2000 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 213,73 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*