Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 20 E: erittäin tehokas lisälämmönlähde, erittäin pienet kustannuksen – vihdoin jälleen saatavana

Kylmin vuodenaika lähestyy jättiharppauksin. Siis korkea aika tehdä talosta ja asunnosta ’talven kestävä’. Jos haet lisälämmönlähdettä vetoisiin nurkkiin tai vain satunnaisesti käytettäviin huoneisiin, suosittelemme optimaaliseksi lämmitysratkaisuksi öljytäytteistä sähköpatteriamme TRH 20 E, joka on jälleen saatavana. Laite tuottaa täyden lämpötehon jo vain 10 minuutin kuluttua virran kytkemisestä. Ja kun virta katkaistaan, lämpö säilyy vielä erityisen pitkään, jopa 30 minuuttia. Talvi voi tulla!

Tunnet miellyttävän lämmön jo muutaman minuutin kuluttua. Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 20 E saavuttaa nopeasti jopa 2000 watin lämmitystehon – riittävästi mukavaa, pitkään kestävää lämpöä enintään 25 m² kokoisiin huoneisiin Öljytäytteisen sähköpatterin 3 lämmitystehoa, automaattinen termostaattiohjaus ja mahdollisuus käyttää pakkasvahvinta tekemästä hiljaisesta laitteesta erittäin monikäyttöisen: Luotettava lisälämmitys kylminä talvipäivinä sekä autotallien tai kellarien väliaikainen peruslämmitys.

Hyvä tietää: Moderneissa öljytäytteisissä sähköpattereissa, myös TRH 20 E:ssä, käytetään edelleen ripoja, koska tämä rakenne varmistaa maksimaalinen lämmityspinnan sekä optimaalinen lämpötehon ja tehokkuuden. Patterissa käytettävä lämpö-öljy on erinomainen lämpövarasto, joten tasaista lämpöä riittää vielä 30 minuuttiakin virran katkaisemisen jälkeen.

Edut yhdellä silmäyksellä – öljytäytteinen sähköpatteri TRH 20 E …

  • 2000 watin lämmitysteho ja 3 tehoporrasta tuottavat nopeasti miellyttävää lämpöä. Laite tuottaa täyden lämmitystehon jo vain 10 minuutin kuluttua.
  • saavuttaa halutun lämpötilan portaattomasti säädettävän termostaatin ohjaamana. Kun tavoitelämpötila on saavutettu, lämmitys kytkeytyy automaattisesti pienimmälle teholle, jolloin energiaa kuluu vähemmän. Kun valittu lämpötila alittuu, lämpöpatteri kytkeytyy automaattisesti suuremmalle teholla, jotta huone lämpiää mahdollisimman nopeasti. Et lämmitä harakoille!
  • lämmittää tehokkaammin ja puhtaammin kuin lämpöpuhallin ja on lisäksi huomattavasti nopeampi kuin hitaat, kiinteästi asennetut lämmitysjärjestelmät Lämpöpatterissa ei ole pölyä nostattavaa puhallinta. Sähköpattereissa ei ole tavallisten lämmittimien lämpövastusta, joten epämiellyttävää käryämistäkään ei ole, mitä saa varsinkin allergikot ja astmaatikot huokaisemaan helpotuksesta. Sisäilma on miellyttävän puhdasta, hajutonta eikä siinä ole ympäri leijailevia ärsyttäviä aineita.
  • korostaa turvallisuutta: Merkkivalosta näkee, toimiiko laite. Integroitu kallistumissuojaus estää toiminnan, jos laite kaatuu. Turvatermostaatti estää lisäksi luotettavasti toimintalämpötilan ylittymisen, jos lämpöpatteri peitetään esimerkiksi takeilla tai muilla vaatteilla. Ylikuumenemissuojaus katkaisee silloin laitteen virran heti.
  • muitakin käytännöllisiä ominaisuuksia, esimerkiksi kaapelikela ja pistokkeen kiinnitys sekä integroidut rullat ja kantokahva, joilla laitteen voi kuljettaa turvallisesti ja mukavasti paikkaan, jossa lämpöä tarvitaan.

Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 20 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään öljytäytteinen sähköpatteri TRH 20 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 64,08 €, nyt vain 29,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*