Konvektori TCH 19 E: 2 000 wattin lämpöteho, tasaista ja puhdasta lämpöä – jälleen saatavana

Brrr! Kylmien jalkojen vuodenaika tulee jälleen. Iltaisin makuuhuoneessa, aamuisin kylpyhuoneessa. Päivällä katetulla kuistilla tai kenties askarteluhuoneessa. Silloin tarvitaan joustava lämpöratkaisu: sähkölämmitin, esimerkiksi kompakti konvektori TCH 19 E. Pikalämmitin tuottaa käden käänteessä puhdasta ja tasaista lämpöä jokaiseen tilaan – liitä pistorasiaan, kytke virta, valmis. Ja mikä parasta: Konvektoria voi käyttää luotettavana pakkasvahtina muuten lämmittämättömissä tiloissa, esimerkiksi kellarissa tai autotallissa.

Konvektorin TCH 19 E integroitu termostaatti varmistaa tasaisen lämpimän ilmavirran ja säätää huoneen lämpötila automaattisesti. Energiatehokkuus säästää selvää rahaa! Lämpötehoa riittää 2000 wattiin asti, joten kylmätkin huoneet muuttuvat nopeasti mukavan lämpimiksi. Konvektorilämmityksen periaatteen lyhyt esittely: mikä se oikeastaan on? Konvektorin, esimerkiksi TCH 19 E, sähkölämmitteiset langat lämmittävät ilman, joka nousee lämpimänä ylöspäin. Lämmennyt ilma nousee ylöspäin, jolloin luonnollinen imu vetää lisää kylmää huoneilmaa laitteeseen. Lämmin ilma kiertää koko huoneessa jatkuvasti ja virtaa joka kulmaan.

Edut kertavilkaisulla – konvektori TCH 19 E …

  • automaattista toimintaa ohjaa portaaton termostaatti, joka varmistaa tasaisen lämpimän ilman virran ja säätää huoneen lämpötilaa automaattisesti. Kun säädetty arvo ylittyy, sähkövastusten virta katkeaa, ja virta automaattisesti uudelleen, kun arvo alittuu.
  • jopa 2000 W teho tuottaa puhdasta, kuivaa ja hajutonta lämpöä. Haluttu lämpöteho 750 W tai 1250 W valitaan keinukatkaisimella. Kummankin katkaisimen painaminen antaa suurimman tehon 2000 wattia – optimaalinen viileiden huoneiden nopeaan alkulämmitykseen.
  • Soveltuu termostaattiohjattuna myös pakkasvahdiksi. Termostaatti aktivoi lämmittimen automaattisesti ja estää huoneiden jäätymisen tai liiallisen jäähtymisen. Integroitu ylikuumenemissuoja takaa aina turvallisen toiminnan.
  • on erittäin helppo ottaa käyttöön: Pura laite kappauksesta, kytke kaapeli pistorasiaan, valmis. Merkkivalo ilmaisee laitteen toiminnan.
  • keveys ja integroidut kädensijat helpottavat siirtämistä käyttöpaikasta toiseen – suuret jalat pitävät laitteen tukevasti pystyssä.

Konvektori TCH 19 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään konvektori TCH 19 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 37,36 €, nyt vain 16,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*