Teollisuusilmankuivain DH 160: monipuoliseen jatkuvaan kuivaukseen yrityksille ja teollisuudelle – taas saatavana

XXL-kokoista kuivausta: Teollisuuden kondenssikuivain DH 160 on taas saatavana. Kuivaimen suurin kosteudenpoistoteho on 245 litraa päivässä (30 °C / 80 % RH), ja lisävarusteet on suunniteltu käytännön tarpeisiin. Trotecin 100 % kehittämän, muotoileman ja valmistaman vankan teollisuusilmankuivaimen suuri kosteudenpoisto pysyy tasaisena – jatkuvassa käytössä ja myös pienissä lämpötiloissa. Mikä parasta: kondenssikuivaimen voi asentaa heti ilman muita rakennustoimenpiteitä. Pystytä, liitä sähkön syöttöön ja vedä kondensaatin poistoletku – valmis.

Luja rakenne, suuri kosteudenpoistoteho ja helppo asennus tekevät DH 160:sta tehokkaan yleisratkaisun erilaisiin käyttökohteisiin, esimerkiksi tietyn ilmakosteuden vaativien tuotantotilojen varastojen pitämiseen kuivana, konesalien tai elintarviketeollisuuden kosteuden säätöön esimerkiksi juustoloissa ja makeisten valmistuksessa. Lattiakäyttöön suunniteltu teollisuuskondenssikuivain DH 160 voidaan asentaa tarvittavien valmistelujen jälkeen ongelmitta seinälle tai kattoon ja liittää valmiisiin ilmakanavistoihin. Ammattikäyttöön tarkoitetun laitteen voi asentaa heti myös jälkikäteen.

Edut yhdellä silmäyksellä – teollinen kondenssikuivain DH 160 …

  • tasaisesti käyvän ruuvikompressorin tasainen, sykkimätön paine energiatehokkaaseen kylmän tuottamiseen. Vankka teollisuuskuivain ja sen itsesäätyvä EC-radiaalipuhallin poistaa paljon kosteutta tasaisesti jatkuvassa käytössä myös pienissä lämpötiloissa.
  • poistaa kiertävästä ilmasta kostetutta hygrostaatin ohjaamana tavoitekosteuden mukaan. Suuren tehokkuuden takaavat kaksivirtauksinen, portaattomasti itseään säätävä EC-radiaalipuhallin ja DH 160:n tehokas kompressiokylmäkoneisto.
  • lämmittää samalla prosessiteknisesti tilaan puhallettavan kuivan ilman, joten tavallisen lämpö- ja tuuletusenergia käyttöä voidaan vähentää tuntuvasti. DH 160:n hyötysuhde (COP) on suuri 2,9, joten laite tuottaa jokaista kulutettua energiakilowattia kohti 2,9 kW lämpötehoa.
  • kuumakaasusulatus toimii syklisesti automatiikan säätämänä. Haihdutin pidetään jäättömänä muuttamalla kylmäainekierto nelitieventtiilillä, jolloin kylmästä haihduttimesta tulee kuuma lauhdutin ja päinvastoin. Kuumakaasusulatus eroaa bypass-menetelmästä, sillä syklin kääntö nopeuttaa sulamista, mikä parantaa suoritusastetta ja siten ilmankuivaimen nettokokonaistehokkuutta.

Optimaalisesti sovitettavissa vaatimuksiin

DH 160:n perusversionkin sinkitty, pulverimaalattu teräsrakenne kestää erittäin hyvin ympäristövaikutuksista aiheutuu korroosiota, ja laite voidaan lisäksi sovittaa erityisiin vaatimuksiin:

Ruostumaton teräsrakenne

Ihanteellinen kohteisiin, joissa on erityisiä hygieniavaatimuksia tai erittäin reaktiivinen ilmaympäristö. Helposti puhdistettava ruostumattoman kotelon valmistusmateriaali on AISI 316, joka kestää erityisen hyvin erilaisia kemiallisia liuoksia, esimerkiksi rikkihappoa ja jodideja. AISI 316 kestää erittäin myös korroosiota, varsinkin kloridien aiheuttamaa.

Lämmönsiirtimen KTL-pinnoite

Ihanteellinen kohteisiin, joissa on erittäin reaktiivinen ilmaympäristö. Lämmönsiirtimen katodinen uppomaalauspinta (KTL) kestää liuottimia ja korroosiota sekä happoja ja emäksiä.

Suurpainepuhallin

Suurempaa tilavuusvirtaa varten on saatavana puhallin, joka nostaa painetta staattisesti (200 Pa). Silloin voidaan käyttää pidempiä ilman kuljetusteitä, esimerkiksi valmiita ilmakanavistoja.

Sulatus alle 0 °C:ssa

DH 160:aan saatavana lämpötilan laajennus kastepisteen alentamiseen erityisissä kylmissä ympäristöissä, esimerkiksi kylmätiloissa. Toiminta-alue laajenee silloin-0,5 °C:sta +42 °C:seen.

Teollinen kondenssikuivain DH 160 S – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden.Tilaa  jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme: 

sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*