Porakaivopumppu TDP 370 E: tehokas 700 W:n jaloteräspumppu nostaa jopa 5 100 l/h puhdasta vettä enintään 40 m:n nostokorkeuteen – taas saatavana

 

Mitä, onko tontillasi kaivo tai rengaskaivo? Sinä onnekas! Sinä myös! Silloin voit käyttää tätä vettä puutarhan kasteluun tai vaikkapa ruukkukasvien kasteluun tai wc:n huuhteluun. Rahaa säästyy, koska vesi on huomattavasti edullisempaa kuin vesijohtovesi. Edullisen käyttöveden mahdollistaa Trotecin jaloteräksinen porakaivopumppu TDP 370 E, joka on jälleen saatavana. Ongelmitta!

Kun käytät maksutonta talousvettä tontiltasi viheralueiden ja istutusten kasteluun sekä kodin paljon vettä kuluttavissa kohteissa, säästät vuosittain monta kuutiometriä kallista vesijohtovettä – ja ajan mittaan mukavasti rahaa. Saat käyttötarkoitukseen suunnitellun ja tehokkaan uppopainepumpun Trotecilta – tehokkaan TDP 370 E:n, jonka erityinen rakenne ja laadukas rakenne sopii halkaisijaltaan 12,5 cm:n ha sitä suurempiin porakaivoihin.

Kaikki edut lyhyesti – TDP 370 E …

  • pumppaa 700 W:n tehollaan jopa 5 100 litraa tunnissa. Jaloteräspumpun suurin nostokorkeus on 40 metriä, upotussyvyys enintään 20 metriä ja työpaine enintään 3,7 baaria.
  • soveltuu täydellisesti puhtaan veden ottamiseen syvältä, esimerkiksi kaivoista, vesisäiliöistä tai sadevesikaivoista. Uusimpien standardien mukaisen porakaivopumpun kotelointiluokka on IPX8. Pumppu sopii jatkuvaan käyttöön veteen upotettuna.
  • varmistetaan laadukkaista, pitkän iän takaavista materiaaleista. Kestävä paineliitäntä messinkisiseineen ja vankka ruostumaton teräskotelo suojaavat huoltovapaata kuparikäämimoottoria, kun se toimii jatkuvasti veden alla jäätymättömänä aikana. Integroitu lämpösuojakytkin suojaa huoltovapaan moottorin ja ylikuumenemiselta.
  • ruostumaton likasihti suodattaa pois mahdolliset yli 1,8 mm:n kokoiset liete- ja kiintoainehiukkaset. Pumpussa on takaiskuventtiili ja takaisinvirtaussuoja, joten pumpattua puhdasta vettä voi käyttää ongelmitta puhdistamiseen tai käyttöveden lisänä.
  • 23 metriä pitkä vedenalainen kaapeli syöttää sähköä luotettavasti erittäin kompaktiin pumppuun. Pumppu on heti valmis käyttöön.
  • päässä on kaksi ripustuskorvaketta, joilla pumppu lasketaan pumpattavaan veteen. Erikseen kiinnitettävä välijalka mahdollistaa porakaivopumpun laskemisen esimerkiksi sadevesikaivon tai kaivon pohjalle.

Porakaivopumppu TDP 370 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa porakaivopumppu TDP 370 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 250,02 €, nyt vain 149,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*