Tehokas uutuus

tro_blog_dh25sneu_banner

Vihdoinkin odotus on päättynyt! Trotecin laadukkaat ja tehokkaat teollisuuskuivaimet ovat nyt saaneet uuden jäsenen, ja saatavilla on uusi, tehokas teollisuuskuivain DH 25 S. Se on DH-S –sarjan pienin kondenssikuivain ja sen kosteudenpoistoteho on 40 litraa päivässä!

Tehokas uutuus

Trotecin DH 25 S on erittäin edullinen ratkaisu monenlaisiin kuivaustehtäviin. Se tuottaa kuivaa ilmaa esim. varastoissa ja tuotantohalleissa estäen siten kosteusvauriot paitsi itse tuotteissa, myös koneissa ja rakennuksissa.
Ilmankuivain DH 25 S on laadukas ja luotettava malli, jonka hinta-laatusuhde on erinomainen.Sen kuivausteho on 40 litraa päivässä, ja se sopii tiloihin, joiden enimmäiskoko on 600 kuutiota.

Helppokäyttöinen

Laitetta on erittäin helppo käyttää. Voit joko ylläpitää haluttua ilmankosteutta sisäänrakennetun hygrostaatin kautta tai valitset jatkuvan käytön, joka on riippumaton senhetkisestä ilmankosteudesta. Kosteudella, homeella tai korroosiolla ei ole enää mitään mahdollisuuksia!

Tässä tuotteessa yhdistyvät huippulaatu ja paras hinta-tehosuhde. Odottaminen siis kannatti. Kun tilaat nyt, saat tuotteelle huippudiilin: Trotecin verkkokaupassa DH 25 S on nyt saatavilla hintaan 899,95 €, kun normaalihinta on 1 233,80 € sis. alv. Toimi heti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*