Ratkaisuja merenkulkuteollisuuteen

tro_blog_maritime-industry_banner

Siirrettävät ja kiinteästi asennettavat ilmankuivaimet, ilmanpuhdistimet ja lämmittimet laivanrakennukseen ja telakoilla: tässäkin asiassa Trotec Group on asiantuntija. Sen vuoksi esittelemme tuotteitamme ja osaamistamme laivanrakennus- ja merenkulkumessuilla ”Maritime Industry” Hollannin Gorinchemissä 2.-4. kesäkuuta 2015. Paikalla on sekä Trotec että TKL, joka on Trotecin vuokarausyksikkö.

Tarjoamme ratkaisuja merenkulkuteollisuuteen: henkilökohtaista neuvontaa ja sopivien tuotteiden valitsemista ilmankuivaukseen, lämmitykseen, ilmanpuhdistukseen ja mittaustekniikkaan. Tuotteet voi ostaa tai vuokrata tarpeen mukaan. Tutustu itse!

Ratkaisuja merenkulkuteollisuuteen

Trotec on ilmankuivauksen eurooppalainen markkinajohtaja, oli sitten kyseessä siirrettävät tai kiinteät laitteet teollisuuteen, työpajoille tai rakennuksille. Myös merenkulkuteollisuuden asiantuntijat luottavat Trotecin ratkaisuihin. Laivarakennus- ja lastinkäsittelyprosessien optimointi vaatii oikeaa ilmankuivausta, -puhdistusta ja lämmitystä. Sen vuoksi asiantuntijamme ovat laivanrakennus- ja merenkulkumessuilla 2.-4. kesäkuuta Hollannin Gorcinchemissa  esittelemässä tuotteitamme ja opastamassa niiden valitsemisessa. ”Maritime Industry 2015” –messuilla on 500 näytteilleasettajaa esittelemässä tuotteitaan ja palvelujaan, oli sitten kyseessä laivan rakennusosia, moottoreita, korjaustöitä tai lastausta.

Ihanteelliset koneet myös kosteassa ympäristössä

Merenkulkuteollisuudessa olosuhteet ovat vaativia. Telakalla on usein märkää ja kylmää. Trotec ja TKL tarjoavat näihin olosuhteisiin tehokkaita laitteita ilmankuivaukseen ja -puhdistukseen, lämmitykseen ja tuuletukseen. Myös Trotecin laadukas mittaustekniikka pärjää näissä olosuhteissa, esim. ilmanlaadun määrityksessä.

Tutustutaanpa vähän tarkemmin: Yleiskatsaus.

  • Ilmankuivaus telakoilla: Trotecin TTR-adsorptiokuivaimet työskentelevät tehokkaasti myös alhaisissa lämpötiloissa. Muita ilmankuivauksen tehopakkauksia ovat DH-sarjan teollisuuskondenssikuivaimet. Olosuhteet telakoilla ratkaisevat kumpaa tekniikkaa tulee käyttää.. Asiantuntijamme neuvovat messuilla henkilökohtaisesti!
  • Ihanteellinen lämmitys: Sopiva lämpötila on tärkeä merenkulkuteollisuudessa työskenneltäessä. Trotecilla on ratkaisu tähänkin: esimerkiksi TEH-sarjan sähkölämmityslaitteet.
  • TFV –sarjan korkeatehopuhaltimet ovat ihanteellisia erilaisiin tuuletus- ja ilmanvaihtotehtäviin. Laitteiden suuri ilmanpaine takaa ilmansiirron myös pitkien matkojen päähän. TFV –puhaltimet voi tilata myös Ex-suojattuina. Nämä ATEX-radiaalipuhaltimet ovat ihanteellisia tiloihin, joissa voi olla räjähdysvaara, esim. polttoainesäiliöiden puhdistuksessa, satamatiloissa, jalostamoissa tai kuiluissa .
  • Parasta ilmanlaatua: Työntekijöiden ja tuotteiden suojaksi suosittelemme TAC-sarjan alipaineistajia, joiden pölyluokka on H!
  • Luotettavaa valvontaa: Jotta ilmanlaatu pysyy hyvänä, sitä on valvottava jatkuvasti. Tähänkin tarkoitukseen Trotecilla on sopivia mittauslaitteita ja tiedonkeruulaitteita.

Ostaa vai vuokrata? Tämänkin kysymyksen voi esittää ”Maritime Industry 2015” –messuilla. Vuokrausyksikömme TKL:n työntekijät ovat paikalla antamassa neuvoa mahdollisesta vuokrauksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*