Tehokas suoja autotalliin

ttk100s

Kosteat seinät, vuotava katto ja ennen kaikkea sadevesi ja lumi, jota auto mukanaan, kun pysäköit sen talliin. Kosteutta tunkeutuu talliin monin eri tavoin. Seuraukset voivat olla vakavia. Ensinnäkin kosteutta ruostuttaa autoa. Toiseksi hometta alkaa muodostua jo lyhyen ajan kuluttua. Itiöt leviävät nopeasti autotallissa paitsi seinille ja kattoon, myös auton sisätiloihin. Kaikkiin muihin säilytettäviin esineisiin tarttuu tunkkainen haju. Siksi on ryhdyttävä ajoissa kosteuden ja siten myös homeen torjuntaan. Trotec on ammattikäyttöön tarkoitettujen ilmankuivausjärjestelmien asiantuntija, jolla hihassaan ässä sinullekin: TTK 100 S. Kompakti ilmankuivain suojaa mukavasti kosteudelta ja korroosiolta. Edullinen, tehokas, luotettava – luonnollisesti Trotec!

Tehokas suoja autotalliin

Autotallin liejuinen ja tunkkainen haju voi jo olla tuttu. Havaitset sen yleensä yllättäen, mutta et tiedä, mistä se tulee. Yksi asia on varma. Et halua säilyttää autoasi sellaisessa ympäristössä, eikä varsinkaan pitkiä aikoja. Auto tuo yleensä itse ongelmia talliin. Nimittäin kosteutta. Liian suuri kosteus ahtaassa tilassa johtaa usein nopeasti homeen kehittymiseen ja sen jatkuvaan leviämiseen.

Mistä homehtuminen ylipäätään johtuu?

Jos autotalli on rakennettu rinteeseen ja maata koskettavia seiniä ei ole tiivistetty, seinät läpäisevät suotovettä. Katon vauriotkaan eivät ole mitenkään harvinaisia. Jos autotalli on äskettäin rakennettu, homeongelman syy on toisenlainen. Seinät on eristetty hyvin ja katto on laadukas. Pisaraakaan suoto- tai sadevettä ei pääse tunkeutumaan sisään – eikä ilma vaihdu luonnollisesti. Lattian ja seinien rakenteissa käytetään usein kalkkihiekkakiveä, joka imee vettä ja siten varastoi sitä. Kun pinnan kosteus on 70 prosenttia, homeella on ihanteelliset kasvuolosuhteet.

Kosteutta tulee myös pysäköitäessä talliin

Auto tuo myös kosteutta mukanaan autotalliin. Kun pysäköit sateen kasteleman auton talliin, kuljetat samalla sisään paljon vettä. Tilanne on sama, kun auton koriin tarttuu lunta, joka sulaa tallissa. Ulkolämpötila ja siten myös tallin sisälämpötila on päivisin verrattain lauha, jolloin ei aluksi tapahdu mitään. Jos lämpötila laskee huomattavasti, seinille ja auton korirakenteisiin tiivistyy vettä. Hyvä tietää: Kylmä ilma ei sido yhtä paljon kosteutta kuin lämmin. Kun lämpötila laskee, autotallin ilma luovuttaa kosteutta, jos tiivistyy kondensaatiksi. Se paitsi edistää homeen muodostumista seinille ja kattoon. Se myös ruostuttaa vanhempia autoja.

Ammattimaista apua: kompakti ja tehokas

Säännöllinen tuulettaminen on yksi mahdollisuus torjua autotallin kosteutta. Mutta haluatko jättää autotallin oven kunnolla raolleen.? Varmasti et! Silloin auttaa vain yksi keino: ammattikäyttöön tarkoitettu laadukas tekniikka. Sen toimittaa Trotec. Auton suojaa optimaalisesti ilmankuivain TTK 100 S Trotecilta.
Kompaktissa laitteessa on laadukas kuumakaasusulatusautomatiikka, joten se poistaa tehokkaasti kosteutta – varsinkin lämmittämättömissä tiloissa, kuten autotalleissa. Kuumakaasusulatusautomatiikka nimittäin varmistaa sen, että sulatustaukoja ei ole, vaan kosteutta poistetaan jatkuvasti. TTK 100 S:ssä on 0,65 kW kompressori ja tehokas automaattinen hygrostaattiohjaus säätää kosteuden poistoa.

TTK 100 S toimii näin yksinkertaisesti

Korroosion ja homeen estäminen autotallissa – lasten leikkiä! Säädä haluttu ilmankosteus hygrostaattiin ja ilmankuivain valvoo autotallin ilmastoa. Kun asetettu arvo ylittyy, laite käynnistyy automaattisesti. Samoin se pysähtyy, kun haluttu kosteusarvo saavutetaan. Helppoa ja erittäin taloudellista. Kun kondenssisäiliö täyttyy, merkkivalo syttyy ja laite pysähtyy automaattisesti. Käyttö on vielä yksinkertaisempaa, kun käytät kondenssiveden poistoliitäntää.
Integroitu antibakteerinen ilmansuodatin on toinen lisäetu. Autotallissa on suojaava ilmasto. Ilma on puhdasta, kun astut auton, tai voit askarella autotallissa tai puhdistaa auton sisätilat kärsimättä ilmaan jääneistä pakokaasuista.

Ilmankuivaimen TTK 100 S edut lyhyesti

  • ammattikäyttöön suunniteltu kuumakaasusulatusautomatiikka varmistaa jatkuvan kosteudenpoistotehon myös lämmittämättömissä tiloissa
  • automaattinen hygrostaattiohjattu kuivaustoiminto
  • vesisäilöin täyttymisestä ilmoittava varoitusvalo
  • automaattinen pysäytys estää ylitäytön
  • ulkoinen kondenssiveden poistoliitäntä
  • antibakteerinen, helposti puhdistettava ilmansuodatin
  • huippumuotoiltu tilaa säästävä rakenne
  • optimaalisen hinta-laatusuhde

Tilaa helposti netistä

Hanki ilmankuivain TTK 100 S erikoishintaan Trotecin verkkokaupasta. Tutustu jo tänään. TTK 100 S maksaa nyt vain 209,95 euroa, normaalisti 364,65 euroa. Säästät 139,99 €! Luotettava tekniikka ja moderni muotoilu – suojaa autosi tehokkaasti tallissa.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*