Ilmanjäähdytin vs. ilmastointilaite – siirrettävien ilmanjäähdyttimien todellisia etuja

PAE25

Ilmanjäähdyttimissä, kuten uudessa PAE 25:ssa, ei ole kylmäkoneistoa (jota käytetään esim. jääkaapissa), vaan niiden ilman viilennys perustuu luonnolliseen veden haihtumiseen. Jokainen tuntee viilentävän vaikutuksen esim. hien haihtuessa tai viileämmän ilman lähellä vesiputouksia, jokia ja järviä.

Käytännön tietoa viilennyksestä:

Viilentäminen ilmanjäähdyttimillä on täysin luonnollinen ja lisäksi kustannuksiltaan edullinen menetelmä, koska jäähdytysprosessi ei tarvitse paljon energiaa. Menetelmä sopii paremmin pieniin huoneisiin, sillä ilmanjäähdyttimien vaikutussädettä ei voida suurentaa yhtä helposti kuin tehokkaampien ilmastointijärjestelmien. Ilmanjäähdyttimen käyttäjän pitää myös tietää, että laite ei yksinään pysty viilentää huonetta 28 °C:sta 20 °C:seen. Sitä varten tarvitaan aito ilmastointilaite, esimerkiksi Trotecin PAC-sarja.

Ilmanjäähdyttimet toimivat tehokkaimmin huoneissa, joiden ilma on kuivahkoa, ja ne voivat alentaa lämpötilaa vain ilman kyllästymisrajaan asti. Laitteet viilentävät suoraan lisäämällä kosteutta ilmaan. Menetelmä johtaa huoneen ilmankosteuden samanaikaiseen tuntuvaan nousuun, mikä ei ole aina toivottua. Talvella halutaan puolestaan lisätä kosteutta ilmaan, jos lämmitys kuivaa. Ilmanjäähdyttimiä voidaan siksi käyttää kokovuotisesti.

Ilmanjäähdyttimien suuri etu on kaikkien siirrettävien ilmastointilaitteiden poistoilmaletkun puuttuminen! Sitä ei tarvitse vetää ikkunan, oven tai seinään tehdyn aukon kautta. Ilmanjäähdytin on tästä syystä erittäin joustava ja helppo käsitellä, koska se voidaan sijoittaa minne vain ja käynnistää.

Lopputulos: Ilmanjäähdyttimemme PAE 25 on tehokas ja aina hyvin virkistävä:

  • Jäähdyttää ja raikastaa ilman integroidulla ilmansuodattimella ja puhaltaa ilmaa!
  • Ilmastoystävällinen: Perustuu luonnolliseen periaatteeseen, sisällä kylmäkoneistoa tai kemiallisia kylmäaineita!
  • Erityisen energiatehokas, äärimmäisen pienet käyttökustannukset!
  • Ei tarvitse poistoilmaletkua! Siksi ei käyttöpaikkarajoituksia!
  • Viilennystehoa voidaan lisätä kylmävaraajilla tai jääkuutioilla!
  • Soveltuu kokovuotiseen käyttöön!

Yhtä ja täysin optimaalista viilennysmenetelmää ei ole! Täydelliset ratkaisut voivat olla yhtä yksilöllisiä kuin lähtöparametritkin, kuten huoneen koko, jäähdytysmenetelmä, asennuksen tarve ja tietenkin hankintabudjetti.
Trotecilla on juuri tästä syystä mallistostaan lukuisia eri jäähdytysmenetelmiä käyttäviä laadukkaita laitteita. Löydät aina juuri omiin tarpeisiisi soveltuvan laitteen ja hyödyt johtavan merkin aina parhaasta hinta-laatusuhteesta. Katso sopiva laitevaihtoehto verkkokaupastamme.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*