Jatkopistorasia PVH3 ja PVH5: 3- ja 5-osainen jatkopistorasia, kaksi USB-latausliitäntää (maks. 2,4 A), virransäästökatkaisin ja 1,5 m kaapeli

Etkö löydä vapaata pistorasiaa? Käytännölliset jatkopistorasiat PVH3 ja PVH5 kolmin- tai viisinkertaistavat euro-/sukopistokkeellisten laitteiden käyttömahdollisuudet. Kaksi integroitua USB-latausporttia, joiden latausvirta on enintään 2,4 ampeeria, mahdollistavat lisäksi kahden USB-liitäntäntäisen laitteen samanaikaisen käytön tai lataamisen. Voit myös katkaista jatkopistorasioiden virran katkaisimen painalluksella ja erottaa ’hiljaiset virrankuluttajat’ sähköverkosta, sillä ne kuluttavat kallista sähkö tarpeettomasti myös valmiustilassa.

Trocter-jatkopistorasioiden PVH3 ja PVH5 tehostettu kosketussuojaus on IP20 mukainen, ja pistorasiat ovat lapsiturvalliset. Niillä voi siten käyttää turvallisesti sähkölaitteita ja ladata esimerkiksi älypuhelimia, tabletteja, kameroita tai kuulokkeita. Kotelointiluokan IP20 pistokkeet ja jatkopistorasiat on suojattu halkaisijaltaan yli 12,5 mm:n kiinteiden kappaleiden tunkeutumiselta sisään. Kompaktit jatkopistorasiat mahtuvat lähes jokaiseen kassiin, laukkuun ja myös käsimatkatavaroihin – joten voi liittää ja ladata kaikki mukaan otetut laitteen kodin lisäksi myös toimistossa, työmatkoilla tai lomalla.

Näin se toimii

Lämmön- ja iskunkestävien jatkopistorasioiden PVH3 ja PVH5  1,5 m pitkä kaapeli helpottaa ulottumista valmiisiin pistorasioihin. Jatkopistorasioihin voidaan liittää kolme (PHV3) tai viisi (PVH5) euro-/sukopistokkeellista sähkölaitetta, ja kahta USB-porttia (tyyppi A) voidaan käyttää samalla kahden älypuhelimen, tabletin tai muiden laitteiden lataamiseen.PVH3 / PVH5:n suurin 2,4 ampeerin latausvirta on optimaalisesti mitoitettu.

Pistorasiat ovat 45° kulmassa, joten jatkopistorasiaan voi liittää useita verkkolaitteita vierekkäin. Lapsiturvalliset pistorasiat ovat suojassa uteliailta lasten sormilta ja esineiltä. Katkaisimen painallus riittää erottamaan kaikki liitetyt laitteet 100 %:sesti sähköverkosta. Kätevää, ja säästää lisäksi paljon energiaa. Kestäviä ja laatumateriaalista valmistettuja jatkopistorasioita voidaan käyttää -15 °C – +40 °C lämpötiloissa.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • PVH3: 3-osainen suojamaadoitettu jatkopistorasia, kaksi USB-latausporttia (typpi A)
  • PVH5: 5-osainen suojamaadoitettu jatkopistorasia, kaksi USB-latausporttia (typpi A)
  • 2,4 A:n virta esimerkiksi älypuhelinten tai tablettien nopeaan lataamiseen tai virran syöttämiseen USB-liitäntäisiin laitteisiin
  • kompakti malli, sopii jokaiselle kirjoituspöydälle, kannettavan tietokoneen laukkuun tai käsimatkatavaroihin

Jatkopistorasia PVH3 ja PVH5 – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jatkopistorasia PVH3 ja/tai PVH5 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme:

sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 35

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*