Tee itse, kylmälläkin säällä

sähkölämmitin

Kylmä sää voi pilata monen tee itse -asentajan tai nikkarin harrastamisen ilon. Kun lämpötila on kylmä, korjaaminen tai uuden tekeminen autotallissa tai askartelutilassa on vähemmän kivaa. Paleleminen on epämiellyttävää. Kylmät sormet vaikeuttavat työskentelyä. Tarvitset lämpöä napin painalluksella, jotta voit harrastaa vuodenajasta riippumatta tai tehdä tarpeellisia korjauksia. Trotecin sähkölämmitin TDS 19 E on kestävä, tehokas ja aina käytettävissä.

Omassa autotallissa tai verstaassa on aina jotain tekemistä. Keittiökoneen vika on korjattava. Pölynimurin letku on vaihdettava, seinäkiinnike on valmistettava. Polkupyörän sisärengas vaihdetaan, potkulautaan asennetaan soittokello tai moottoripyörän sivupeilissä on naarmuja, jotka on korjattava.  Teet pienet korjaukset paikassa, jossa säilytät työkaluja, jotta voi kunnostaa välineet kaikessa rauhassa ja huolellisesti. Tai onko sinulla paljon aikaa vaativa harrastus? Esimerkiksi museoauto, jonka ruuveja on kiristettävä säännöllisesti, nahkaistuimia on hoidettava tai tekniikkaa on täydennettävä. Pidät siitä kaikesta. Me kaikki iloitsemme siitä, että voimme kunnostaa rakkaat esineemme. Kunhan vain lämmittämättömien tilojen epämiellyttävä kylmyys ei pilaisi kellarikorjaamossa tai autotallissa työskentelyn iloa.

Ei enää kylmiä, kohmeisia sormia

Mitä kylmempää autotallissa, sitä lyhyemmän ajan haluamme oleskella siellä. Tarvittavat toimenpiteet hankaloituvat. Sormet ovat pian niin kylmät, että tarkoista korjauksista tai nikkaroinnista ei tahdo tulla mitään.

Lämmittäminen helpottaa keskittymistä työhön, ja siihen on yksinkertainen ratkaisu. Lämmitä tilat sähköllä. Kun tiloja ei tarvitse lämmittää jatkuvasti ja arvostat nopeaa lämpöä, lämpöpuhaltimen hankinta kannattaa. Trotecilla on valikoimassaan useita TDS-sarjan sähkölämmittimiä.

Etusi

  • pienet hankintakustannukset
  • suuri joustavuus
  • nopea ja suora lämpö
  • saatavana eri tehovaihtoehtoja

Lämpöä nappia painamalla, sähköä säästävä ratkaisu

Sähkölämmitys on kiinnostava vaihtoehto erityisesti, koska se on joustavaa. Trotecin sähkölämmittimiä voidaan käyttää kaikissa paikoissa, joissa on pistorasia. Kallista lämmitystekniikan asennusta ei tarvita. Sähkölämmittimien etuna on lisäksi erittäin suuri lämpöteho. Sähkölämmittimet eivät myöskään kuluta happea tai tuota palokaasuja kuten kaasu- tai öljylämmittimet.

Trotec tarjoaa aina tarpeitasi vastaavan mallin. Suosittelemme autotalliin tai verstaaseen mallia TDS 19 E. Tämä sähkölämmitin sisältää integroidu termostaattiohjauksen, joka pitää lämpimän ilmavirran lämpötilan tasaisesti haluttuna.

Siinä myös nerokas virransäästöratkaisu: Kun valittu lämpötila saavutetaan, TDS 19 E:n integroitu termostaatti katkaisee lämpövastuksen virran lisäksi myös puhaltimen toiminnan, jolloin laite ei kuluta lainkaan sähköä. Toisin kuin tähänastiset rakenteet TDS 19 E tekee tällä tavoin mahdolliseksi erittäin taloudellisen lämmityksen. Kun tavoitelämpötila alittuu, lämmitys ja puhallus käynnistyvät jälleen tietenkin automaattisesti niin kauan kuin laitteen virta on kytketty.

Laitetta voidaan käyttää myös tuulettimena ilman lämmitystä, ja lämmitystehoa säädetään moniportaisella säätimellä. Laitteessa on kätevä kantokahva, se on kevyt ja sen kaksinkertainen kotelo on kestävä, joten se on helppo siirtää joustavasti käyttöpaikasta toiseen. TÜV on testannut ja siinä on tarkastetun turvallisuuden merkkinä GS-sinetti.

Sähkölämmitin  TDS 19 E maksaa normaalisti 94,01 €, mutta saat sen sensaatiomaiseen hintaan 34,95 € s. alv verkkokaupastamme.

Nauti työskentelystä käsilläsi. Aina miellyttävää lämpöä, aina Trotec!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*