Konvektori TCH 20 E – jälleen saatavana!

Konvektori

Tilapäiseen käyttöön ja lisälämmittimeksi tarkoitettu puhdasta suoraa lämpöä tuottavaksi konvektori TCH 20 E myytiin – myös sensaatiomaisen edullisen hintansa vuoksi – erittäin nopeasti loppuun. Elegantilla laitteellamme lämmität täysin riippumatta öljyn tai kaasun hinnasta, sillä tarvitset sähkölämmittimen käyttämiseen vain pistorasian. TCH 20 E on jälleen saatavana ajoissa alkuvuodesta – sillä kukapa haluaa kärsiä uutena vuotena kylmistä jaloista?

Konvektorilämmitin, kuten TCH 20 E, siirtää lämpöä konvektion – latinan convectum ’kuljettaa mukana’ – välityksellä huoneilmaan. Trotec-laitteen sähkön kuumentamat langat lämmittivät sisään virtaavan kylmän ilman. Lämmennyt ilma nousee ylöspäin, jolloin luonnollinen imu vetää lisää kylmää huoneilmaa konvektoriin. Ilma kiertää tasaisesti ja luonnollisesti huoneessa – miellyttävä lämpö leviää kaikkialle tasaisesti.

Edut kertavilkaisulla – konvektori TCH 20 E

  • Tehovaihtoehtoja on kolme: 750 W, 1 250 W ja 2 000 W. Huoneilma lämpenee puhtaasti, kondenssittomasti ja hajuttomasti.
  • Sisältä portaattoman termostaattisäädön. Kun valittu lämpötila on saavutettu, TCH 20 E:n virta katkeaa automaattisesti – ja kytkeytyy uudelleen vasta lämpötilan alittuessa.
  • Soveltuu termostaattiohjattuna myös pakkasvahdiksi. Termostaatti aktivoi lämmittimen automaattisesti ja estää huoneiden jäätymisen tai liiallisen jäähtymisen. Integroitu ylikuumenemissuoja takaa aina turvallisen toiminnan.
  • Suuret jalat pitävät lämmittimen tukevasti pystyssä. Laitteen takaseinässä on kaksi ripustinta, joten sähkölämmitin voidaan asentaa myös seinälle.
  • Kevyen laitteen kantokahvat helpottavat siirtämistä käyttöpaikasta toiseen.

Konvektori TCH 20 E – kestävä, elegantti ja sensaatiomaisen edullinen!

Edullinen hankinta uuden vuoden aluksi – ellet odota liian pitkään: Tilaa jo tänään konvektori TCH 20 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 34,95 €, nyt vain 19,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*