Ovatko kaikki vielä tiiviitä?

banner_ld6000_banner_fi

Työturvallisuutta painotetaan kaikissa yrityksissä. Tiettyjen lakien ja asetusten noudattamisen lisäksi suojavarusteet ovat tärkeä osa työturvallisuutta. Jos olet työturvallisuudesta vastaava henkilö, sinun on varmistettava aina, että suojavarusteet ovat kunnossa ja työntekijöiden saatavilla. Moitteeton kunto on ehdoton vaatimus. Pelaa siis varman päälle ja tarkastuta suojapukujen tiiviys säännöllisesti.

Kun käytät Trotecin mittauslaitetta LD6000, voit olla täysin varma.

Ovatko kaikki vielä tiiviitä?

Suojapuvun on oltava tiivis. Täysin tiivis. Työntekijän henki voi olla siitä kiinni. Yksikin heikko kohta – oli se kuinka pieni hyvänsä – saattaa merkitä suurta vaaraa työntekijälle. Suojapuku on pakollinen käsiteltäessä tiettyjä kemikaaleja ja vielä tärkeämpi se on torjuttaessa epidemioita! Suojapuku on siis testattava perusteellisesti ja todettava tiiviiksi, ennen kuin sitä käytetään. Paluuta ei ole, mikäli bakteereja, viruksia tai vaarallisia aineita on jo tunkeutunut materiaalin läpi. Turvatarkastuksen on oltava tehokas, nopea ja ehdottoman luotettava. Tässä me voimme auttaa – Trotecin mittauslaitemallisto LD6000-yhdistelmäilmaisimen kanssa.

Vuotojen paikannuksen ammattilainen

Yhdistelmäilmaisin LD6000 kehitettiin alunperin esimerkiksi putkistojen pienenpienten vuotojen paikantamiseen. Periaate on yksinkertainen, mutta erittäin tehokas: suojapukuun syötetään vedyn ja typen seosta. Tässä kohtaa korostamme, että vety on paitsi tehokkain, myös edullisin merkkikaasuista. Kun se lisäksi laimennetaan typellä, se on täysin turvallista. Merkkikaasuseos tunkeutuu vuotokohtien läpi, ja erittäin herkät sensorit havaitsevat sen välittömästi. Mittauslaite varoittaa äänimerkeillä, joten tiedät samantien, ettei puku ole täysin kunnossa. Mittauslaite LD6000 on turvallinen ja luotettava, koska ilmaisin reagoi kaasuseokseen erittäin nopeasti: sensorit havaitsevat ulos virtaavan merkkikaasun muutamassa sekunnissa ja hälyttävät.

Lisäetu: yhdistelmäilmaisin LD6000 soveltuu merkkikaasun ilmaisemiseen, mutta se analysoi samalla ääniaallot ja on siten myös akustisen vuodonpaikannuksen ammattilainen. Mittauslaitteen laadukas alumiinikotelo on pölytiivis ja roiskeveden kestävä. Kätevä kotelo on vain kilon painoinen. LD6000 soveltuu siksi erinomaisesti myös liikkuvaan käyttöön aluksilla ja kentällä. Hanki nyt oma LD6000-yhdistelmäilmaisimesi Trotecilta lyömättömän edulliseen hintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*