Täydellinen seisokki

lagerunganlageteile

Tuotantojärjestelmien huoltoseisokit suunnitellaan paljon aikaisemmin. Yleensä on käytettävä vain pieni aikaikkuna, jonka aikana on tehtävä kaikki tarvittavat kunnossapitotyöt. Jokaisen työvaiheen on oltava juuri oikea, jotta tuotannon keskeytys ei ole tarpeettoman pitkä. Samalla on suunniteltava esim. turbiinien, kattiloiden jne. välivarastointi, jotta puretut järjestelmän osat eivät vaurioidu. Trotecin suurtehokuivaimet, kuten TTR-sarjan adsorptionilmankuivaimet varmistavat suurimman turvallisuuden.

Täydellinen seisokki

TÜV määrää, miten usein ja kuinka laajasti kemianteollisuuden tuotantojärjestelmiä on huollettava. Huoltoseisokit suunnitellaan pikkutarkasti, jotta järjestelmät ovat mahdollisimman lyhyen aikaa pois käytöstä ja tuotanto voidaan aloittaa jälleen viivytyksittä. Ammattihenkilöt tilataan ja tehtävät jaetaan, erikoisajoneuvot ja -työkalut hankitaan, töiden kulku suunnitellaan ja tarvittavista turvatoimenpiteistä huolehditaan.
Nykyaikainen kemian tuotantolaitos on periaatteessa kuin suuri rakennussarja, joka puretaan ja kootaan jälleen huollon ja korjausten jälkeen. Huoltoseisokin aikaiset työt on tehtävä varovasti ja ammattitaitoisesti. Herkkien järjestelmän osien välivarastointi on myös valmisteltava huolellisesti.

Optimaalinen ilmasto välivarastointiin

Vaativiin ympäristöolosuhteisiin on erityisesti varauduttava. Kosteissa olosuhteissa varastoivia turbiineja, kattiloita ja moottoreita uhkaa nopea vaurioituminen, joka voi tulla kalliiksi omistajalle. Kosteus vaikuttaa osiin ja metalli hapettuu. Seurauksena on materiaalia huomattavasti vahingoittava korroosio. Välivaraston valmistellaan näiden vaurioiden välttämiseksi ja niihin sijoitetaan tehokkaat teollisuusilmankuivaimet. Optimaalinen valinta ovat TTR-sarjan ilmankuivaimet Trotecilta. Ne suojaavat järjestelmän osia jatkuvasti, joten osat ovat parhaassa kunnossa, kun ne asennetaan paikoilleen seisokin jälkeen.

TTR-ilmankuivaimet – aitoja ammattilaitteita

Pitkäikäisiä, vähän huoltoa tarvitsevia, joustavasti konfiguroitavia ja luonnollisesti kosteutta erittäin tehokkaasti poistavia: järjestelmän osia huoltoseisokin aikana suojaavat TTR-adsorptioilmankuivaimet. Niiden jatkuva kosteudenpoistoteho on suuri, vaikka kastepiste on alhainen. Kaikkiin malleihin pätee: ammattilaislaatu ”Made in Germany” – alkuperäinen Trotec-tuote!

Kun teollisuudessa tarvitaan suurien ilmamäärien tarkkaa, vähän huoltoa vaativaa ja taloudellista kosteuden poistoa, nämä mallit ovat kuuma vihje. Niissä yhdistyvät optimaalisesti äärimmäinen kuormitettavuus ja erikoisroottorien valtava suorituskyky sekä sisäinen lämmön talteenotto.

Joitakin monista eduista:

  • ammattilaislaatu ”Made in Germany” – alkuperäinen Trotec-tuote
  • kaikkien mallien konfiguroitava ilman suunnan kääntö
  • vakiona monia toimintoja ja monipuoliset varusteet
  • taloudellinen modulaarinen rakenne
  • lukuisilla lisävarusteilla yksilöllinen konfigurointi käytännössä kaikkiin käyttötarkoituksiin
  • integroitu lämmön talteenotto
  • regeneraatiosähkölämmitys

Lisätietoja TTR-sarjan adsorptioilmankuivaimista on täällä.

Tarvitsetko vuokralaitetta vain tilapäisesti ilman kuivaukseen? TKL-vuokraportaalissamme on kaikkien teholuokkien ilmankuivaimia ja edulliset päivävuokrat!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*