UUTUUS Ilmanjäähdytin PAE 25 – jäähdyttää ja raikastaa joka paikassa!

PAE25

Tuplasti cool: Uusi ilmanjäähdyttimenne PAE 25 viilentää miellyttävästi – toisin kuin tavalliset ilmastointilaitteet ilman kemiallisia kylmäaine, ilman monimutkaisia asennuksia ja ilman oviin tai ikkunoihin asennettavaa poistoilmaletkua! Laite myös raikastaa ilmaa tehokkaasti. Cooleinta: ennakkotilausedullamme säästät paljon, kun tilaat ilmanjäähdyttimen ennen toimitusta viikolla 20!

Elegantisti muotoillun laitteen tekniikka on yhtä hienostunutta. Uusi ilmanjäähdyttimenne toimii kaikkialla: sen menestys perustuu ilman puhallukseen ja jäähdyttävään haihtumiseen.
Säiliöstä haihtuva vesi ja kylmävaraajat jäähdyttävät ilman, jonka tuuletin puhaltaa ulos. PAE 25 raikastaa myös ilmaa, vaikka jäähdytystoiminto ei ole käytössä: Tuulettimen sisään imemä ilma puhdistuu integroidussa ilmansuodattimessa ja haihdutussuodattimen nerokkaassa kennorakenteessa, minkä jälkeen se kostutetaan ja lopulta palautetaan – jäähdytettynä tai jäähdyttämättömänä – takaisin tilaan.

Voit nauttia mukavasta ilmastosta täysin huoletta, sillä PAE 25:n energiatehokkuus on ylivoimainen verrattuna tavallisiin ilmastointilaitteisiin. Ilmanjäähdyttimen tarvitsee vain 65 wattia jäähdyttäessään ja raikastaessaan tiloja pienestä keskisuureen – tätä coolimmin rahaa voi tuskin säästää!

Näin se käy

Suureen vesisäiliöön mahtuu 6 litraa, joten ilmanjäähdyttimemme jäähdyttää ja kosteuttaa pitkään: Vettä kuluu vajaa litra tunnissa – niin vähän, että esimerkiksi toimistossa sitä on lisättävä vain kerran päivässä.
Tuulettimen neljä nopeutta, säädettävä puhallussuunta ja erikseen kytkettävä automaattinen kääntöliike – Swing mode – parantavat viileän ilman jakautumista tilaan. Ilmanjäähdytin toimii hiljaisesti, joten sitä voidaan käyttää myös yöllä. Energiaa säästävä ajastintoiminto täydentää PAE 25:n ominaisuuksia. Ohjaa ilmastointilaitetta joko kaukosäätimellä tai käytä laitteen yläpuolelle upotettua ohjauspaneelia. Neljä rulla ja käytännöllinen integroitu kahva helpottavat kompaktin PAE 25:n kuljettamista; laitetta voidaan käyttää lähes kaikissa sisätiloissa – juuri siellä, missä viileä ilmavirta on erittäin tervetullut.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kätevä tuuletustoiminta jäähdyttää ja raikastaa ilmaa
  • tehokasta haihdutuskylmää, Honeycomb-tekniikka
  • veden haihdutus ei vaikuta ilmastoon
  • lisää jäähdytystehoa kylmävaraajilla ja jääpaloilla

Ilmanjäähdytin PAE 25 – pysy coolina ja säästä selvää rahaa!

Hyödy ennakkotilausedustamme viikkoon 20, jolloin laitteet toimitetaan: Tilaa jo tänään ilmanjäähdytin PAE 25 normaalisti 124,98 €, nyt vain 103,74 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*