UUSI ilmastointilaite PAC 4100 E – kesän ennätyshelteistä ei tarvitse huolestua!

pac4100e

Lämpötila on lähes 40 °C. Koko Saksa on täynnä hikoilevia ihmisiä … koko Saksa? Ei! Peräänantamattomien ilmastointilaitteiden valmistaja jatkaa kamppailua hellettä vastaan. Esimerkiksi uudella PAC 4100 E:llä Trotecilta – se jäähdyttää tehokkaasti suuria asuntoja, vastaanottotiloja ja toimistoja. Kun tilaat mobiilin tehopakkauksen ennen toimitusta viikolla 18, säästät ennakkotilausedullamme 100 euroa!

Hyvä tarjous, eikö vain! Lisää hyviä uutisia: Uusi 4,1 kW tehoinen ilmastointilaitteemme tuottaa käden käänteessä virkistävää viileyttä jopa 54 m² kokoisiin kuumentuneisiin huoneisiin, vaikka lämpötila on lähes 40 astetta. Laitteen energiatehokkuusluokka on A, joten se kuluttaa vähän sähköä, ja siinä on lisäksi muita virtaa säästäviä toimintoja. Ja: PAC 4100 E paitsi jäähdyttää, myös poistaa kosteutta ja tuulettaa automaattisesti, tuloksena mukava sisäilmasto. Huippulaite kesän lämpötilaennätysten varalle!

Näin se käy

PAC 4100 E on helppo koota heti käyttövalmiiksi ilmastointilaitteeksi. Laitteen toimintoja jäähdytyksestä lämpötilan esivalintoineen kosteuden poistoon – enintään 1,6 litraa tunnissa – ja kolminopeuksiseen tuuletukseen voidaan säätää pitkälle kantavalla infrapunakaukosäätimellä tai laitteen mukavasta ohjauspaneelista. PAC 4100 E:n hygrostaattisesti ohjattu automatiikka valitsee jatkuvassa käytössä optimaalisen toiminnan, jolla saavutetaan haluttu huoneilmasto. Jos ilmastointilaitteen halutaan toimivan tiettyinä aikoina, esimerkiksi iltaisin, sen käynnistyminen ja pysähtyminen voidaan ohjelmoida ajastimella, mikä säästää sähköä.

Puhdistamista varten helposti irrotettava suodatin poistaa sisäilmasta nukan, pölyn ja eläinten karvat. Kuivattaessa ja jäähdytettäessä kertyvä kondensaatti johdetaan integroituun säiliöön. Laitteeseen voidaan myös liittää kiinteä kondensaatin poistoputki.

Herkästi pyörivät rullat ja ergonomisesti muotoillut otesyvennykset helpottavat siirtämistä esimerkiksi makuuhuoneesta olohuoneeseen. Kätevä kaapelilokero yksinkertaistaa säilyttämistä, kun laitetta ei tarvita.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kolme toimintatapaa jäähdytys, kosteuden poisto ja tuuletus
  • sähköä säästävä energiatehokkuusluokka A
  • suuri jäähdytysteho 4,1 kW
  • energiaa säästävä ajastintoiminto

Ilmastointilaite PAC 4100 E – pitää pään kylmänä ennätyshelteelläkin!

Hyödy ennakkotilausedustamme viikolla 18 alkaviin toimituksiin asti: Tilaa jo tänään ilmastointilaite PAC 4100 E normaalisti 677,26 €, nyt vain 547,87 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*