Kaksi usein kysyttyä kysymystä TDS-sarjan sähkölämmittimistä

banner_heizer-fragen_banner

Seuraava kysymys TDS-sarjan sähkölämmittimistä saa asiakkaamme tarttumaan usein luuriin kylmänä vuodenaikana: ”Miksi lämmittimien puhaltama ilma ei tunnu kuumalta?” Toinen usein kysytty kysymys on: ”Miten kulmikkaat ja pyöreät lämmittimet eroavat toisistaan, kun niiden tehoarvot ovat identtiset?” Vastaamme saman tien, että perusteelliset vastaukset ovat täällä …

TDS-sähkölämmittimet – suunniteltu jatkuvaan lämmitykseen

Näin on; monet asiakkaamme ovat epävarmoja, koska he voivat oleskella TDS-sarjan sähkölämmittimien edessä saamatta heti palovammoja. Siitä voi kiittää Trotec-tekniikkaa! Markkinoiden monet pikalämmittimet kuumentavat kyllä välittömän ympäristönsä, mutta eivät lämmitä muuta tilaa juuri lainkaan. TDS-sarjan sähkölämmittimet ja niiden kestävät vastukset vaikuttavat toisin. Nämä laitteet on suunniteltu jatkuvaan, ei välittömään ja ajoittaiseen lämmittämiseen. Sisäinen puhallin jakaa ilman tasaisesti ja saa aikaan miellyttävän lämmön koko tilaan.

Kulmikas vai pyöreä lämmitin – ero on ulkoasussa!

Miltei kaikkia vakiomallisia kulmikkaita sähkölämmittimiä on saatavana lähes saman tehoisina pyöreinä lämpöpuhaltimina. Poikkeukset: Lämpöpuhaltimesta TDS 120 R, joka vakuuttaa suurimmalla 30 kW lämmitysteholla, ei ole saatavana vastaavaa kulmikasta versiota eikä myöskään kulmikkaasta TDS 100 -mallista, jonka lämmitysteho on 22 kW, ole saatavana pyöreää mallia.

Olipa lämmitin kulmikas tai pyöreä – ulkoasu on merkittävin ero. Monet asiakkaat arvostavat enemmän harmonisesti muotoiltuja esineitä, ja me otamme asiakkaidemme toiveen mielellämme huomioon.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko lisätietoja TDS-sarjan sähkölämmittimistä?

Ota yhteyttä, jos sinulla on lisää kysyttävää TDS-lämmittimistä – soita ilmaiseksi numeroon
00800 80 90 80 90. Etsitkö kenties ominaisuuksillaan vakuuttavaa, mutta edullista lämmönlähdettä? Tutustu siinä tapauksessa TDS-sarjan sähkölämmittimiin Trotecin verkkokaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*