Tänään on ”Euroopan kielipäivä”

banner_europasprachentag_fi(0)

Euroopan 200:n kielen rikkaan perinnön säilyttämiseksi juhlitaan vuosittain 26. syyskuuta, Euroopan neuvoston aloitteesta, Euroopan kielipäivää. Tämän kampanjapäivän puitteissa Euroopan neuvosto tukee EU-aloitteiden lisäksi kielten oppimiseen liittyviä kampanjoita ja tilaisuuksia. Me Trotecilla tuemme mielellämme tätä hienoa ideaa – jokaisena päivänä, mutta erityisesti tänään!

Euroopan neuvosto haluaa edistää monikielisyyttä koko Euroopassa, sillä se on vakuuttunut siitä, että kielellinen moninaisuus myötävaikuttaa parempaan kulttuurien väliseen ymmärrykseen. Tämä moninaisuus kuuluu maanosamme kulttuurillisen perinnön keskeiseen osaan, joten tarkoituksena on kannustaa Euroopan 800 miljoonaa kansalaista, joita edustaa Euroopan neuvoston 47 jäsenvaltiota, oppimaan lisää kieliä koko elämänsä ajan. Riippumatta iästä tai koulutustasosta!

Monikielisenä tulevaisuuteen!

Tämän lähtökohdan jakaa täysin Rainer Rausch, Trotec-yrityksemme liikkeenjohdon jäsen: ”Jatkuvasti yhä enemmän yhteen kasvavassa Euroopassa kielitaidon monipuolisuus on avain keskisuurten yritysten taloudelliseen menestykseen.” Monikielisyys tukee kaikilla tasoilla liikkeemme toimintaa Euroopan maissa. Myös työntekijämme ovat peräisin useista Euroopan maista. Eri äidinkieltä puhuvien henkilöiden monipuolinen kielitaito edistää liikkeen sisäistä hyvinvoinnin ilmapiiriä, sillä ymmärrys eri kulttuureja kohtaan on meillä arkipäivää.

Työntekijämme työskentelevät päivästä toiseen yhdessä niin eri osastoilla kuin eri maissakin, ja useilla kielillä: Trotecilla lukuisat erikieliset henkilöt huolehtivat niin Euroopasta kuin koko maailmasta peräisin olevista asiakkaistamme. He tekevät tämän esimerkiksi englanniksi, saksaksi, ranskaksi, puolaksi, espanjaksi, suomeksi, ruotsiksi, romaniaksi, italiaksi, turkiksi tai hollanniksi. Tietenkin myös verkkokauppamme on käännetty lukuisille kielille. Me olemme nimittäin tarkoituksellisesti soveltaneet yrityksessämme Euroopan neuvoston aloitetta Euroopan monikielisyyden edistämiseksi. Kuvastojamme saa muuten jopa kiinaksi, mutta tämä onkin sitten toinen, Euroopan ulkopuolinen tarina …

Oletko monikielinen kyky?

Otapa siinä tapauksessa yhteyttä meihin, sillä Trotec etsii jatkuvasti kykyjä, olipa kyseessä sitten monikielinen tai -lahjainen henkilö; olet erittäin tervetullut yritykseemme. Soita meille numeroon +49 2452 962-210 tai lähetä meille hakemuksesi. Odotamme sinua ja kykyjäsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*