B 200 eco- ja B 400 -ilmankostuttimet suojaavat edullisesti kuivalta lämmitysilmalta

banner_b200eco_b400_fi

Trotec varustaa huoneesi kylmää vuodenaikaa varten. Siirrettävät ilmankostuttimet imevät itseensä huoneilmaa ja puhdistavat sen pölystä ja hajuista. Hygrostaatin avulla säädät toivotun ilmankosteuden. Näin suojelet sisätiloja kuivan huoneilman seurauksilta. Terveytesi kiittää, sillä myös infektioiden leviäminen vähenee huomattavasti. Huolehdi siis omastasi ja kotisi hyvinvoinnista ja tartu kiinni tarjoukseen!

Päivät lyhenevät, ilma viilenee. Lämmitys on laitettava päälle, jotta huoneissa olisi mukavan lämmin. Valitettavasti tämä kuiva lämmitysilma saattaa vahingoittaa sisätiloja – varsinkin jos kyse on kalliista kirjoista ja taideteoksista, voi vahinko olla suurikin! Myös flunssavirukset viihtyvät erityisen hyvin lämmitetyissä ja kuivissa tiloissa, ja pöly pysyy ilmassa pitempään. Hyvä uutinen on, että näistä terveytesi ja kotisi haittatekijöistä pääset helposti ja vaivattomasti eroon: napin painalluksella! Trotecin siirrettävistä ilmankostuttimista B 200 eco ja B 400  saat nyt huippualennukset.

Näin se toimii

Kuiva huoneilma imetään ja suodatetaan ensin vaihdettavissa olevan haihdutussuodattimen kautta, ennen kuin se vapautetaan kostutettuna ilmaan. Samalla siis poistuvat pöly ja hajut. B 200 eco toimii täysin automaattisesti ja siinä on lisäksi sammutusautomatiikka. Energiaasäästävä ilmankostutin sopii jopa 600 m³:n tiloihin. Isompiin tiloihin suosittelemme tehokasta ja kestävää levyilmankostutinta B 400. Imetty ilma johdetaan hygrostaatin ohjaamana pyörivään kostutusrumpuun, joka kulkee vesialtaan kautta. Kuiva ilma kirjaimellisesti pestään tässä, ennen kuin se vapautetaan takaisin huoneilmaan.

Asiantuntijat suosittelevat ylläpitämään varsinkin talvella  40 – 55 %:n suhteellista ilmankosteutta. Ei kannata luottaa vain siihen, että kasvit luovuttaisivat riittävästi kosteutta, tai että keittoastioista ja suihkusta haihtuisi riittävästi vesihöyryä ilmaan. Aseta terveellinen ilmankosteus etusijalle ja osta Trotecin ammattilaislaite.

Hanki energiaasäästävä B 200 eco ajoissa ennen talvea tiloihin, joiden koko on kork. 600m³. Nyt hintaan 399,95 €, aikaisempi hinta 428,40 €.

Suurempaa käyttöä varten suosittelemme B 400-ilmankostutinta hintaan vain 249,95 €, aikaisemman hinnan 476,00€ asemesta. Säästö jopa 226,05 €!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*