Ilmankuivaimet TTK 70 S ja TTK 75 S – jälleen saatavilla!

banner_ttk70s_ttk75s_fi(0)

Pidemmän aikaa loppuunmyytynä, nyt meillä taas: kaksi suosituinta ilmankuivaintamme ovat nyt jälleen saatavilla – ja vieläpä mahtavalla erikoistarjouksella! Selvitä siis, kumpi näistä kahdesta ilmankuivaimesta vastaa parhaiten tarpeitasi: TTK 70 S kapealla rakenteellaan ja pyykin kosteudenpoistotoiminnollaan vai TTK 75 S, joka on valittu halutuksi ”Best of 2014” -tuotteeksi. Vai kenties molemmat? Sinä päätät!

Ilmankuivaimen TTK 70 S erityisedut

TTK 70 S on suunniteltu kotitalousapuriksi pienempiin työ- ja asuinhuoneistoihin. Vain 18,5 cm:n kapean rakenteensa ansiosta sen voi sijoittaa erinomaisesti komeroihin ja nurkkiin, mikä tekee siitä ihanteellisen seinäkaappeihin tai vaatehuoneisiin. Erityisellä puhallustoiminnollaan laite on korvaamaton apu pyykinkuivaukseen, sillä sen lisäksi, että se nopeuttaa märän pyykin kuivumista, se myös poistaa mattojen ja kokolattiamattojen kosteuden ja pitää samalla kenkähyllytkin kuivina.

Ilmankuivaimen TTK 75 S erityisedut

TTK 75 S teki onnistuneella suunnittelullaan ja käyttömukavuudellaan niin suuren vaikutuksen Heimwerker Praxis -lehden testitoimitukseen, että yhteisarvosanan 1,3 lisäksi he antoivat sille kunniamerkinnän ”Best of 2014”. Tässä kolme esimerkkiä sen erinomaisista eduista: energiaa säästävän rotaatiokompressorin käyttö, sekä niin ikään energiaa säästävä, kaksiportainen kiertoilman määrän annostelu kosteudenpoistotehon hienoviritykseen ja kolmanneksi laite vaatii vain 20 cm:n etäisyyden seinästä, ja on siten hyvin joustavakäyttöinen.

Nämä edut kumpikin ilmankuivain jakaa:

Kumpikin laite vakuuttaa jopa 24 litran päivittäisellä kosteudenpoistotehollaan 50 neliömetrin kokoisissa lämmitetyissä tiloissa. Asetettavien kosteudensäätimiensä avulla ne valvovat jatkuvasti suhteellista ilmankosteutta, aktivoituvat automaattisesti sen ylittyessä ja sammuvat jälleen itsenäisesti ja energiaa säästävästi heti, kun haluttu arvo on saavutettu. Tietenkin myös jatkuva käyttö on mahdollista. TTK 70 S ja TTK 75 S tarjoavat myös muita mukavia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi hyödyllisen ajastintoiminnon, käytännöllisen täyttötason varoitusvalon ja automaattisen ylitäyttösuojan. Lisäksi kuivaimia voi käyttää erillisellä ulkoisen lauhteenpoiston letkuliitännällä – tämä on edellytys jatkuvalle valvomattomalle kuivauskäytölle esimerkiksi kesämökeillä tai veneillä.

Ei ole väliä, kumman laitteen valitset…

Olet kummankin suositumman ilmankuivaimemme suhteen aina oikeassa, etenkin mahtavan erikoistarjouksemme ansiosta: Saat ilmankuivaimet TTK 70 S ja TTK 75 S tällä hetkellä edulliseen erikoishintaan Trotecin verkkokaupassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*