Tämä menee läpi melkein mistä tahansa – akku- ja johtokäyttöiset puukkosahat Trotec-merkkilaatuna

Erilaisten materiaalien sahaaminen, putkien katkaisu, vanhojen huonekalujen purkaminen tai oksien typistys ja pilkkominen – käytännössä kaikki haasteet hoituvat talossa ja puutarhassa joutuisasti ja turvallisesti Trotecin PRCS-sarjan korkealaatuisilla puukkosahoilla. Tästä yleissahasta on tarjolla kaksi muunnelmaa: Nerokkaasti suunniteltu PRCS 10-850 kolmella tavalla säätyvällä sahauspäällä. Ja johdoton, tehokas PRCS 10-20V, jossa on Trotecin 20 V/2 Ah-Flexpower-monikäyttöakku. Molemmissa vakuuttavat tekniset suorituskykytiedot yhdistyvät lukuisiin kekseliäisiin toimintoihin.

Puukkosaha kuuluu hyvästä syystä nikkarien suosituimpiin työkaluihin. Tämä työkalu on näet yleiskäyttöinen: Trotecin PRCS-sarjan puukkosahat pilkkovat puun lisäksi vaivatta muovia, yhdistemateriaaleja tai metallia. Ihanteellisen paino/koko-suhteen ansiosta jokaisen sahan käsittelyominaisuudet ovat mitä parhaat kaikissa työasennoissa. Kahvan ergonominen sankamuotoilu, kumipintainen Softgrip-päällyste ja käsisuojalevy edessä takaavat, että ote ei lipsu ja että sahaus sujuu vahvan tarkasti.

Kummankin PRCS-puukkosahan joustava ohjauskenkä sovittuu jopa 30° kulmaan työkappaleen pintaan ja se voidaan säätää sahauspituuden rajoittamista varten ilman työkaluja haluttuun pituuteen. Myös terän vaihto onnistuu pikaistukan ansiosta parissa sekunnissa ilman työkaluja. Kumpikin saha voidaan ottaa kuljetuslaukussa varusteineen turvallisesti ja mukavasti mukaan minne tahansa ja varastoida pölyltä suojassa. Siinä yhtäläisyydet. Ja sitten erot …

PRCS 10-850-puukkosahan erityisiä etuja

Trotec-puukkosaha PRCS 10‑850 on kahvan ja terän monisäätöisyyden ansiosta ainutlaatuisen käyttäjäystävällinen. Tämän nerokkaan rakenteen ansiosta voit säätää terän käytännössä mihin tahansa asentoon: yhtäältä puukkosahassa on kolme 90°-säätyvää lukitusporrasta sahapäälle: Vapauta, käännä haluttuun työasentoon ja lukitse jälleen turvallisesti. Ja toisaalta terää voidaan sankakahvan ollessa käännettynä kääntää tarpeen mukaan 180°. Näin muuten vaikeasti tavoitettava sahauskohde on mukavasti tavoitettavissa ja sahattavissa jopa pään yläpuolella. Puutarhassa, esimerkiksi oksia typistettäessä ja pilkottaessa, tämä on erinomaisen hyödyllinen toiminto, samoin kodin laajennus- ja muutostöissä.

Lisäksi PRCS 10‑850 vakuuttaa 850 watin tehoon yltävällä moottorillaan. Se mahdollista voimakkaan sahauksen 28 mm:n heiluriliikkeellä. Suorituskykyistä heilurivoimaa voidaan säätää voimistamalla käynnistyspainikkeen painamista: kevyt painallus, pieni teho – pohjaan painettu, täysi teho! Lisäksi puukkosahassa on liikemäärärajoitin, joka mahdollistaa materiaalin sovitetun työskentelyn. Se on integroitu käynnistyspainikkeeseen mukavasti säätöpyörän muodossa. Lukituspainikkeen avulla sahaa voidaan käyttää mukavasti jatkuvatoimisena.

PRCS 10-20V-akku-puukkosahan erityisiä etuja

Jos johdoton teho, suuri tarkkuus ja mukavuus ovat sinulle sahaustöissä tärkeitä asioita, Trotecin akku-puukkosaha PRCS 10‑20V on varmasti oikea laite käyttöösi. Tehokas ja sitkeä 20 V/2 Ah-litium-ioni-akku takaa pitkään muuttumattomana pysyvän sahaustehon – silloinkin, kun akun kapasiteetti käy vähiin. Ja mikä parasta: PRCS 10‑20V:n 20 V/2 Ah-Flexpower-monikäyttöakkua voidaan käyttää myös muissa Trotec-PowerTools-tuotteissa. Lisäksi Trotecilta on saatavissa sopiva lisäakku.

Akku-puukkosahan PRCS 10‑20V sahauspaksuus on puussa 100 mm, metallissa 8 mm ja alumiinissa 10 mm. Jotta pystyt sahaamaan luotettavasti kaikkia materiaaleja, iskulukua – siis sahanterän liikkeiden määrää – voidaan säätää portaattomasti välillä 0 – 3000 kierr./min. myös käytön aikana päälle/pois-kytkimellä: kevyt painallus saa aikaan pienen liikkeen, täysi painallus tuottaa täyden liikemäärän. Tarvittaessa voit optimoida sahaustyösi terän 20 mm:n heiluriliikkeellä.

PRCS-sarjan ammattipuukkosahat – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Päätä, kumpi siirrettävistä puukkosahoistamme täyttää parhaiten vaatimuksesi ja tilaa jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme:

  • puukkosaha PRCS 10‑850, normaalisti 59,95 €, nyt vain 39,95 €
    Toimitus täysin käyttövalmiina kuljetuslaukussa, mukana kaksi HCS-puusahanterää (10 TPI), yksi HCS-puusahanterä (4 TPI) sekä BIM-metallisahanterä (18 TPI).
  • akku-puukkosaha PRCS 10-20V, normaalisti 104,15 €, nyt vain 54,94 €
    Toimitus täysin käyttövalmiina kuljetuslaukussa, mukana 1h-pikalaturi ja HCS-puusahanterä (6 TPI).

sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*