Kun tarkka sahausjälki ratkaisee – Akku- tai johtokäyttöiset käsipyörösahat Trotec-merkkilaatuna

Käsipyörösahat kuuluvat intohimoisten nikkarien perusvarustukseen. Oli kyse sitten huonekalujen rakentamisesta, laminaatin asentamisesta tai keittiötyötason sovittamisesta, kaikkialla on tarpeen sahata levyjä suoraan ja oikeassa kulmassa. Ja homman siisti ja asianmukainen hoitaminen onnistuu tietysti parhaiten käsipyörösahalla. Trotecin valikoimassa on tarjolla peräti kolme vakuuttavaa huippulaitetta: akkukäyttöinen mini-käsipyörösaha PCSS 05‑20V, akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 10‑20V sekä käsipyörösaha PCSS 10-1400. Jokin näistä huippumalleista sopii täsmälleen vaatimuksiisi. Takuulla!

Jokainen PCSS-sarjan käsipyörösaha näyttää kaikki kykynsä umpipuuta, lastulevyä, muovia, kevytrakennusmateriaaleja tai alumiiniprofiileja sahattaessa. Niihin kuuluvat esimerkiksi suuri moottoriteho ja pitkissäkin töissä jatkuvasti korkeana pysyvä kierrosluku. Samoin sahaussyvyyden ja kallistuksen säätö ilman työkaluja. Myös terän yksinkertainen vaihtaminen integroidun karalukon avulla osoittaa, että jokainen PCSS-sarjan mallimme on optimoitu käyttöä varten. Kompaktien käsipyörösahojen painopiste on ihanteellinen ja niiden ergonomia on optimoitu jatkuvaan ammattikäyttöön. Lisäksi laitteiden pääkahvoissa on Softgrip-pehmustepinnat. Siten ne kaikki pysyvät mukavasti ja varmasti kädessä pitkissäkin työrupeamissa. Erillisen etukahvan ansiosta sahaa voi ohjata myös kahdella kädellä turvallisesti ja tarkasti. Lisäksi kaikki kolme pyörösahaa keräävät pisteet turvakytkimellä, joka estää niiden tahattoman käynnistämisen.

Akkukäyttöisen mini-käsipyörösahan PCSS 05‑20V erityisiä etuja

20 V 2 Ah -tehopaketilla varustettu akkukäyttöinen mini-käsipyörösaha PCSS 05‑20V pyörii tyhjäkäynnillä 3150 kierr./min. ja mahdollistaa jopa 28 mm:n sahauspaksuuden – säätö käy nopeasti, yksinkertaisesti ja portaattomasti ilman työkaluja. Mukana toimitettu suuntaisvaste takaa, että upotussaha ohjautuu aina tarkasti, myös vaikeasti tavoitettavissa työkohteissa. Käytännöllisen karalukon ansiosta terän vaihtaminen sujuu ongelmitta. Ergonomisesti muotoiltu kahvaosa takaa, että työ sujuu turvallisesti ja väsyttämättä – myös yhdellä kädellä. PCSS 05‑20V kuuluu osana innovatiiviseen ja monikäyttöiseen 20 V 2 Ah FlexPower-monikäyttöakkujärjestelmäämme. Merkittävän edun tarjoaa lisäksi mahdollisuus käyttää ulkoista pölynimua.

Akkukäyttöisen käsipyörösahan PCSS 10‑20V erityisiä etuja

Johdoton, tehokas ja näppärä käytössä – PCSS 10‑20V sahaa tarkasti 48 mm:n paksuuteen asti. Sahauskulmaa voidaan säätää 45° portaattomasti ja ilman työkaluja. Jalkalevyn 0° / 45° -sahauslinjamerkkien ja päälle kytkettävän laserohjausvalon ansiosta saat aina aikaan ensiluokkaista jälkeä. Lyömättömin ominaisuus on kuitenkin laitteen Flexpower-monikäyttöakku. Tätä vahvaa 20 V, 2,0 Ah -litium-ioni-akkua voidaan käyttää myös monissa muissa Trotec-sähkötyökaluissa ja se on tunnissa taas täysin käyttövalmis.

KäsipyörösahanPCSS 10‑1400 erityisiä etuja

1400 watin tehoa pursuava käsipyörösaha yltää 65 mm:n sahauspaksuuteen ja se voidaan säätää portaattomasti jopa 45°-sahauskulmaan. Kierrosluku voidaan säätää säätöpyörällä portaattomasti sahattavaa materiaalia vastaavaksi. Tinkimättömän työturvallisuuden saavuttamiseksi pyörösahassa on tahattoman käynnistyksen esto, se käynnistyy pehmeästi ja rajoittaa käynnistysvirtaa ja siinä on korkealaatuinen alumiininen heilurisuoja sekä palautusvipu. Kytkettävä laserohjausvalo merkitsee halutun sahauslinjan täsmällisesti.

PCSS 10‑1400 – testattu ja HINTAVINKILLÄ palkittu

Saksalainen Do-It-Yourself-lehti ”SELBST IST DER MANN” testasi maaliskuun numerossaan 2019 Trotecin PCSS 10‑1400 -käsipyörösahan ja antoi sille HINTAVINKKI-palkinnon kokonaisarvosanalla HYVÄ 2,4.

Ammattimaiset käsipyörösahat – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Päätä, mikä käsipyörösahoistamme täyttää parhaiten vaatimuksesi ja tilaa se jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme:

  • Akkukäyttöinen mini-käsipyörösaha PCSS 05‑20V, normaalisti 145,84 €, nyt vain 79,96 €
    Täysin käyttövalmis kätevässä Trotec-työkalulaukussa, mukana 20 V -litium-ioni-akku (2,0 Ah), pikalaturi, 1 x terä HSS (44 hammasta), 1 x TCT-terä (24 hammasta), 1 x terä timantti, suuntaisvaste, kuusiokoloavain kokoa 5 sekä adapteri ulkoista pölynimua varten.
  • Akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 10‑20V, normaalisti 104,15 €, nyt vain 59,95 €
    Täysin käyttövalmis kovassa laukussa, mukana 18-hampainen HW-sahanterä, pikalaturi, Flexpower-monikäyttöakku 20 V 2 Ah, suuntaisvaste, kuusiokoloavain ja adapteri ulkoista pölynimua varten.
  • Käsipyörösaha PCSS 10‑1400, normaalisti 78,10 €, nyt vain 44,95 €
    Täysin käyttövalmis, mukana kaksi kovametalliterää, joissa 24 ja 48 hammasta, kaksi nappiparistoa, suuntaisvaste, kuusiokoloavain ja liitäntäadapteri ulkoista pölynimua varten.

sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*