Elegantti loppusilaus kotiisi – 3-in-1-monitoimihiomakone Trotec-merkkilaatuna

Tasohiomakone on oikea valinta, kun vanhaa maalia täytyy poistaa isolta alalta. Jos pintoja on sen sijaan kiillotettava, homma sujuu parhaiten epäkeskohiomakoneella. Ja kolmiohiomakone sopii nurkkien tarkkaan hiomiseen. Tai tartut yksinkertaisesti käytännölliseen ja tehokkaaseen 3-in-1-monitoimihiomakoneeseen PMSS 10-220. Se vastaa kaikkiin hiontavaatimuksiisi, koska laite voidaan muuntaa käden käänteessä täysveriseksi tasohiomakoneeksi, epäkeskohiomakoneeksi tai kolmiohiomakoneeksi.

Monitoimihiomakoneen PMSS 10-220 muuntamiseen kulloinkin tarvittavaksi erikoishiomatyökaluksi ei tarvita noituutta: Riittää, kun vaihdat käyttöön yksinkertaisesti jonkin kolmesta monikäyttöisestä, mukana tulevasta hiontalevystä. Ja kulloinkin sopivan hiomapaperin kiinnitys sujuu nopeasti ilman työkaluja, koska kaikissa hiomalevyissä on tarrakiinnitys. Tasohiomalevyssä on lisäksi kiinnittimet, joten tasohiontaan voidaan tarvittaessa käyttää hiomapapereita, joissa ei ole tarrakiinnitystä. Oli kyseessä sitten käyttö taso-, kolmio- tai epäkeskohiomakoneena, monitoimihiomakoneen PMSS 10-220 220 W:n tehoinen moottori hoitaa hommansa kaikissa käyttötavoissa luotettavasti. Portaaton esivalinta mahdollistaa 14000 – 24000 hiomaliikettä minuutissa. Tämä varmistaa materiaalille sopivan työskentelytavan kaikilla pinnoilla.

Monitoimihiomakone PMSS 10-220 – vastaus kaikkiin hiontakysymyksiin

PMSS 10-220 osoittaa tasohiomakoneena tehonsa erityisesti suurien pintojen hiomisessa. Se sopii täydellisesti esimerkiksi vanhan maalin poistamiseen puutarhavajasta. Epäkeskohiomalevyn avulla hoidat ihanteellisesti puun ja muiden materiaalien viimeistelyhionnat. Tässä yhteydessä on hyvä tietää, että epäkeskohiomakoneen irrotusteho on suurempi ja hiomajälki parempi kuin kulmahiomakoneessa. Se sopii siksi puun työstöön sekä muovin ja metallin kiillotukseen. Ja kolmiomaisen delta-hiontalevyn avulla PMSS 10-220 hioo ongelmitta reunoihin ja nurkkiin asti. Näin poistat maalit viimeistä piirtoa myöten esimerkiksi aidasta ja puuportaista.

Tinkimättömän ohjailtava moniosaaja

PMSS 10-220 on suunniteltu johdonmukaisesti väsymättömiin pitkäaikaistöihin. Hyvän ohjattavuuden ja ihanteellisen painopisteen ansiosta sen käsittely on miellyttävää ja varmaa isojenkin pintojen yhteydessä. Lisäksi monitoimihiomakoneessa on erityisen hyvän otteen takaavaa kumipinnoitettua Softgrip-kahvaa täydentävä ohjausnuppi, joka mahdollistaa turvallisen käytön kahdella kädellä. Tässä etunupissa on myös hyvin tavoitettavissa hiomaliikemäärän esivalinnan säätöpyörä käytönaikaista materiaalikohtaista sovitusta varten.

Kauttaaltaan puhdas juttu

Hienoa hiontapölyä kertyy kaikkialle, missä hiotaan. Monitoimihiomakone PMSS 10-220 tarjoaa saman tien kaksi mahdollisuutta pitää pöly poissa työpaikalta: Yhtäältä laitteeseen voidaan liittää tiukasti lujatekoinen suodatinjärjestelmän sisältävä pölynkeräyslaatikko, joka voidaan irrottaa helposti tyhjennystä varten. Toisaalta siihen voidaan liittää ulkoinen pölynimu – kaikki liitäntätarvikkeet samoin kuin pölynkeräyslaatikko sisältyvät toimituskokonaisuuteen.

Monitoimihiomakone PMSS 10-220 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme:

  • monitoimihiomakone PMSS 10-220, normaalisti 52,06 €, nyt vain 29,95 €,
    kaikki käyttölaukussa, mukana pölynkeräyslaatikko, adapteri ulkoiselle pölynimulle, tasohiomalevy, epäkeskohiomalevy, kolmiohiomalevy ja kaksi hiomapaperia per kappale, karkeudet 80 ja 240,

sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*