TAC ilmanpuhdistimet sekä suodattimet erikoishintaan

banner_ _filterpakete_tac_fi

Tietyissä työtehtävissä syntyy paljon pölyä ja likaa. Esim. rakennustyömaalla pölystä saattaa kärsiä niin rakentaja kuin lähiasukkaatkin. Ammattimaiset TAC-sarjan ilmanpuhdistimet suodattavat tehokkaasti pölyä ilmasta. Nyt saatavilla tarjouspaketissa G4-F7 –suodattimien kanssa.

Erityisen haitallista terveydelle ovat hartsipöly, keinotekoiset mineraalikuidut, puupöly, selluloosapöly ja asbesti. Ne voivat tunkeutua hengitysteihin, jäädä sinne ja aiheuttaa pysyviä terveyshaittoja. Liioin ei tule aliarvoida homesieniä, mikrokuituja ja allergeenejä, joita leijailee ilmassa esim. homesaneerausten tai eristyskerrosten korjausten yhteydessä.

Näiden vuoksi hengitettävän pölyn raja-arvo on määritelty uudestaan haitallisten aineiden säännöksessä. Uusi raja-arvo on 60 % pienempi kuin edellinen. Sen vuoksi työpaikkojen tulee huolehtia työntekijöidensä terveydestä vähentämällä edellä mainittuja pölymääriä.

TAC-sarjan ammattimaiset ilmanpuhdistajat täyttävät nämä edellytykset.

TAC-ilmanpuhdistimet ovat erittäin monipuolisia. Niitä voi käyttää rakennustyömailla, asbestisaneerauksessa, hygieniatiloissa ja jopa ns. puhdastiloissa. Ne ovat helposti siirrettävissä, kestäviä ja luotettavia. Saksalainen BG BAU (Berufgenossenschaft der Bauwirtschaft) suosittelee ajankohtaisessa tiedotteessaan kaikkia TAC-ilmanpuhdistimia pölyisiin työtiloihin

Sen kunniaksi tarjoamme nyt lyhyen aikaa kaikkia TAC-mallejamme houkuttelevissa tarjouspaketeissa yhdessä viiden G4-Z-line-suodattimen, viiden F7 –hienosuodattimen (plisee) ja yhden H13 HEPA-suodattimen kanssa.

Tässä pääset tarjouspaketteihin:

Ilmanpuhdistin TAC 1500 suodatinpaketissa nyt vain 1.902,81 € (ennen 2.195,55 €)

Ilmanpuhdistin TAC 3000 suodatinpaketissa nyt vain 2.795,31 € (ennen 3.242,75 €)

Ilmanpuhdistin TAC 5000 suodatinpaketissa nyt vain 3.687,81 € (ennen 4.623,15 €)

Ilmanpuhdistin TAC 6500 suodatinpaketissa nyt vain 4.639,81 € (ennen 5.575,15 €)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*