T3000 – uusi monitoimimittari rakennusalan ammattilaisille

banner_t3000_industrie

Rakennusalalle sopiva, erittäin monipuolinen mittari

Energiakustannukset nousevat niin kotitalouksissa kuin teollisuudessakin. Kiinteistöhuoltajat ja teollisuusyritykset painottavat mahdollisimman taloudellista käyttöä. Tätä varten tuotantolaitosten täytyy ennen kaikkea estää  mahdollinen hukkaenergia.  Ennen tarvittiin ilmasto-, saneeraus- ja rakennustöiden arvioimiseen ja rajaamiseen useampia erilaisia ammattimaisia mittalaitteita. Nyt tarvitaan vain yksi: Monitoimimittari T3000!

Kosteus, lämpötila ja ilmavirtaus ovat vain pieni osa siitä, mitä määritetään, mitataan ja dokumentoidaan saneerattaessa tai rakennettaessa uusia tehdashalleja ja tuotantolaitoksia. Kun heti rakennus- tai saneerausvaiheen alussa havaitaan kaikki mahdolliset vikakohdat, säästyy myöhemmin iso summa rahaa, kun vikoja ei tarvitse enää jälkikäteen isolla työllä  korjailla. Myös teollisuusprosessien  optimoimisessa tarvitaan luotettavia mittauksia, joita voi myöhemmin dokumentoida.

Myös rakennusinsinöörit, lattian laittajat, maalarit tai puusepät tarvitsevat työssään monipuolisia ja tehokkaita mittauslaitteita. Useamman mittalaitteen hankkiminen on tietenkin kallista ja niiden mukana raahaminen työlästä.

Kaikkia näitä tarpeita varten olemme kehittäneet uuden monitoimimittalaitteen T3000. Se pystyy erilaisten antureiden ja elektrodien avulla mittaamaan useampia erilaisia määreitä. Näitä ovat ilmankosteus, puun kosteus, materiaalin kosteus, pintalämpötila, puun lämpötila, materiaalin lämpötila, ilman lämpötila, kastepiste, absoluuttinen kosteus, kaasun lämpötila, ilmavirtauksen nopeus ja vuodonpaikannus merkkikaasulla.

Olipa sitten kyseessä kunnossapito, saneeraus, uuden teollisuushallin tai tuotantolaitoksen rakennus: vikakohtien määrittelyä varten tarvitaan useita erilaisia mittausmääreitä.

Monitaituri

T3000 on todellinen mittausten monitaituri. Laitteen käytössä on myös ennennäkemättömiä uutuuksia. Mittaria voi käyttää näppäimillä tai kosketusnäytöllä, jolloin käyttäjä voi itse päättää, kumpi tapa on helpompi. Lisäksi ohjelmiston MultiMeasure Studio:n avulla voit analysoida mittaustuloksia ja siirtää ne helposti Microsoft Excel® -muotoon. Näin eri mittaustuloksia voidaan helposti verrata keskenään.

20 erilaista anturia ja elektrodia antavat luotettavan mittaustuloksen          t3000-set

Riippuen siitä mitä halutaan mitata, liitetään vain sopiva anturi tai elektrodi mittalaitteeseen. Mittalaite tunnistaa SDI- anturin heti ja on käyttövalmis sekunneissa. Laite ei vaadi ylimääräisiä asetuksia antureita ja elektrodeja vaihdettaessa. T3000 mittaa erilaisten lämpötilatunnistimiensa ja mittauselektrodien ansiosta myös puu- ja rakennuskosteutta vastusmittaukseen perustuen. Lisäksi laite tunnistaa 5.000 eri puulajia, joten mittaustulos on erittäin tarkka ja luotettava.

Tulevaisuuden laite

Tämän mittalaitteen kanssa ei tarvita työmaalle mukaan erillistä kovalevyä tai läppäriä, sillä T3000 –monitoimimittarissa on sisäänrakennettu Flash –muisti. Kun tehdään useampia mittauksia, tallentuu joka mittaustulos päivämäärällä ja kellonajalla. Laite pystyy tallentamaan jopa 2.160 000 mittaustulosta. Lisäksi saatavilla on säännöllisesti päivityksiä, jotta T3000 olisi aina ajantasalla.

Tutustu nyt tähän uuteen ihmelaitteeseen, joka tekee rakentajan arjesta entistä helpomman!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*