Ilmankuivaimella TTK 90 E täydellinen huoneilma töissä ja kotona

banner_ttk90_e

TTK 90 E on samaan aikaan sekä säästeliäs että tehokas. Se tuottaa ihanteellisen huoneilman tiloissa, joiden koko on korkeintaan 90 m² tai 230 m³.

Uusi ilmankuivaimemme TTK 90 E valvoo huoneilman kosteutta. Oli sitten kesä tai syksy, talvi tai kevät, olohuone tai kellari; ilmankuivain pitää huoneilman kosteuden terveellisellä tasolla. TTK 90 E poistaa kosteutta lähes 30 litraa vuorokaudessa.

Digitaalinen säätö

Tämä ilmankuivain on älykäs: ei tarvitse arvuutella minimi- ja maksimiarvojen välillä, vaan voi näppäillä halutun ilmankosteusarvon suoraan laitteeseen. TTK 90 E –kuivaimen sisäänrakennettu hygrostaatti säätelee automaattisesti kompressorin tehoa sekä kaksiportaista puhallinta. Näin kuivaimen käyttö on sekä äärimmäisen yksinkertaista että energiatehokasta: laite ei käytä yhtään enempää energiaa kuin on tarpeen. Ilmankuivaimen näytössä näkyy koko ajan huoneen senhetkinen lämpötila ja ilmankosteus.

Turvallista kuivatusta

Ilmankuivain TTK 90 E soveltuu myös pitempikestoiseen kuivaukseen ilman valvontaa, sillä siihen voi liittää letkun valuttamaan lauhdevettä suoraan lattiakaivoon. Näin vesisäiliö ei täyty eikä sen myötä laite sammu. Lisäksi ilmankuivainta voi ohjata ajastimella sekä asentaa vaihtoehtoisesti kuivattamaan jatkuvasti. Ei huolta vaikka lauhdevesi valuisi suoraan vesisäiliöön etkä ole aina paikalla: kuivain pysähtyy automaattisesti, kun vesisäiliö on täynnä. Myös laitteen huolto on yksinkertaista: suodatin on helppo irroittaa ja puhdistaa.

Täydellinen ilmankuivain niin töihin, kotiin, mökille kuin veneisiinkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*