Infrapunalämmitin IR 1200 S: jotta voit nauttia terassista välikaudella kellon ympäri – jälleen saatavana!

Kevät alkaa maaliskuussa, mutta lämpötilat ei välttämättä ole keväisiä. Ilma voi olla kylmää tai jäähtyä, jolloin pitkäaikainen oleskele terassilla tai parvekkeella ei houkuttele. Taikasana on ’lämpö’ – ja sitä tuottaa infrapunalämmitin IR 1200 S, jonka toimintaperiaate jäljittelee aurinkoa. Monikäyttöisen lämmittimen kaksi modernia kvartsilämpösäteilijää tuottavat nimittäin jopa 1200 W suoraa infrapunalämpö. Ympäristö lämpenee mukavasti heti alusta pitäen, ja suuri osa käytettävästä energiasta muuttuu suoraksi lämmöksi. Tämä on erityisen energiatehokasta!

Kvartsisäteilylämmitin IR 1200 S on optimaalinen ratkaisu kaikkialla, missä tarvitaan kohdelämpöä ilman pitkää lämpenemisaikaa: parvekkeella, katetulla terassilla tai tarjoilutiloissa. Infrapunalämmittimen kaksi tehoporrasta ovat 600 wattia ja 1200 wattia. Pienempikin teho lämmittää tuntuvasti.  Laadukas metallirunko – roiskeveden pitävä IP24 – on lisäksi houkutteleva lämmöntuoja, joka on nopeasti asennettu, sillä laitteessa on integroitu ripustus.

Edut kertavilkaisulla – infrapunalämmitin IR 1200 S …

  • käytännöllinen laite tuottaa infrapunalämpöä auringon luonnollisen periaatteen mukaan ja lämmittää välittömän ympäristön mukavan lämpimäksi. Laite on täysin hajuton ja äänetön, ja kun puhallinta ei tarvita, pöly ei myöskään lentele. Suuri etu varsinkin allergikoille.
  • kaksi lämpötehoa enintään 1 200 W lämmittää nopeasti. Kaksi modernia kvartsilämpösauvaa muuntaa suuren osan käytettävästä energiasta suoraksi lämmöksi, joten laite on erityisen energiatehokas.
  • laitteen laadukas metallirakenne on roiskevesisuojattu (IP24), kvartsisäteilijä tekee siitä houkuttelevan lämmönlähteen.
  • integroitu ripustus nopeuttaa asennusta todella paljon. Kytke sitten pistoke pistorasiaan ja nauti miellyttävästä lämpösäteilystä.
  • virran voi kytkeä ja katkaista kätevästi vetonarulla. Lämpötehot vaihdetaan samalla tavoin.
  •  portaattomasti kääntyvä pää, jonka voi kallistaa 30° kulmaan asti.

Infrapunalämmitin IR 1200 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa mieluiten jo tänään infrapunalämmitin IR 1200 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 46,83 €, nyt vain 29,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*