Sivukanavakompressori VE 4 S MultiQube jälleen saatavana – nyt neljä säästöpakettia!

banner_ve4s_fi

Sivukanavakompressorin VE 4 S MultiQube hinta-laatusuhde oli tähänkin asti luokkansa paras. Nyt panemme vielä paremmaksi: lisäämme neljä säästöpakettia! Jokainen on lyömätön hinnaltaan. Mikä parasta, mistään ei tarvitse tinkiä, ei edes VE 4 S MiniQube hinnasta – tutustu itse!

Näin se toimii

Kompressorin VE 4 S MultiQube-versio 1,1 kW moottoreineen soveltuu sekä eristyskerrosten kuivaukseen ali- että ylipaineella, pinta-ala enintään 40 m² (imu) tai 50 m² (ylipaine). Tehokas laite ei jätä mitään toivomisen varaan: Käyttötuntilaskuri, ampeerimittari, kaapelikela ja huoltopistorasia – kaikki on mukana. Alumiiniset liitäntäyhteet 38 mm ilmaletkuille ovat vakiovarusteita, 50 mm yhteet saa valinnaisvarusteena. Laite säästää varastointitilaa, koska luja ABS-kotelo kestää pinoamisen. Laite voidaan yhdistää joustavasti muiden MultiQube-moduulien kanssa.

Neljää hyvää etua:

  • ammattilaislaatu ”Made in Germany” – Alkuperäinen Trotec-valmiste
  • mahdollisuus käyttää yli- ja alipainetta
  • ”kaikki mukana” -ajattelumalli – ampeerimittarista käyttötuntilaskuriin ja paljon muuta
  • mahdollisuus yhdistää järjestelmälaite Trotec-suodatinketjuilla joustavista MultiQube-moduuleista

Valitse oma säästöpakettisi!

Kompressorit kahden, kolmen, viiden tai kymmenen laitteen paketissa: hintaa rukattiin vielä kerran perusteellisesti. Saat sivukanavakompressorin VE 4 S MultiQube jo alkaen 500 € netto (595 € sis. alv) per kappale!

Vesivahinkosaneerausyritykset voivat nyt uusia laitteistonsa pienellä rahalla tarvitsematta tinkiä normaalista tekniikasta tai parhaasta laadusta.

Paras ”hinta-tehosuhde” tarkoittaa säästöjä myös, jos päädyt yhden laitteen ratkaisuun. Tai valitse oma säästöpakettisi.

>>Siirry nyt Trotec24 verkkokauppaan tilaamaan VE 4 S säästöpakettisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*