Sähkölämmittimet TEH – nyt pienempänä ja kevyempänä

banner_TEH200_TEH300_fi

Suuritehoiset TEH-sarjan sähkölämmittimet ovat maailman tehokkaimpia liikuteltavia sähkölämmittimiä. Trotec kehittää, suunnittelee ja valmistaa laitteet itse Saksassa, joten yrityksemme takaa laadun ja pitkäikäisyyden. Tämän kokoluokan laitteita käytetään suurien tapahtumien, lentokone- sekä telakkahallien ja varustamoiden lämmittämiseen tai kaivosteollisuudessa sekä teräs- ja alumiinisulatoissa.

Uudet sähkölämmittimet TEH 200 ja TEH 300 ovat saman tehoisia kuin edeltävät mallit, mutta ne tarvitsevat yli 20 % vähemmän tilaa, koska ulkomittoja on pienennetty ja lisäksi ne painavat yli 30 % vähemmän kuin edeltäjämallit. Edut ovat selvät: laitteet ovat vielä helpommin liikuteltavia ja käyttömahdollisuuksiltaan joustavampia. Olemme myös helpottaneet suodattimen vaihtamista, joten laitteet ovat luotettava ”Plug & Play” -ratkaisu myös jatkuvassa käytössä. Pystytä, asenna, kytke virta – valmis!

Näin ne toimivat

Kumpikin sähkölämmitin tuottaa lämmintä ilmaa luonnollisesti täysin lauhteettomasti, savuttomasti ja ilman liekkejä. Ne eivät eroa ulkoisesti tai käyttötoiminnoiltaan juuri nimeksikään, mutta niiden tehoparametrit ovat selvästi erilaiset. TEH 200:n valtava lämmitysteho on 40 kW ja se tuottaa jopa 3 000 m³ kuumaa ilmaa tunnissa. TEH 300 menee reilusti edelle; sen lämmitysteho on 80 kW ja kuuman ilman tuotto 6 000 m³. Kummankin lämmittimen kompaktit mitat ovat 1 625 x 800 x 1 245 mm (pit. x lev. x kork.), ja ne painavat vain 230 kg (TEH 200) tai 250 kg (TEH 300).

Kumpikin laite antaa käyttöön kahdeksan lämpötilaporrasta välillä 0 °C … 60 °C, ja elektronisesti ohjattu moniporraskytkentä säätää ilman määrän ja lämpötilan niin, että ympäristön lämpötila pysyy tasaisena. Jos tarvitaan vielä suurempi lämmitysteho, TEH-laitteita voidaan myös pinota.Sähkölämmittimissä on lisäksi vakiovarusteena törmäyssuojakehys, nostokorvakkeet, trukkihaarukka-aukot sekä lukittavat kuljetuspyörät. Lämpimän ilman kuljettamiseen voidaan käyttää jopa 100 m letkua.

Viisi hyvää etua:

• yli 20 % pienempi ja yli 30% kevyempi kuin edeltävät mallit
• 100 % Trotecin kehittämä, suunnittelema, valmistama
• lämmitysteho 40 kW (TEH 200) tai 80 kW (TEH 300)
• luotettava, liikuteltava „Plug & Play“-ratkaisu
• elektronisesti ohjattu moniporraskytkentä

TEH – maailman tehokkaimmat liikuteltavat sähkölämmittimet

Jos haet ratkaisua suuriin lämmitettäviin kohteisiin,Trotecin uudet sähkölämmittimet TEH 200 ja TEH 300 ovat paras mahdollinen vaihtoehto – saat lisätietoja kummastakin innovatiivisesta laitteesta nyt Trotecin verkkokaupasta!

Jos tarvitset tilapäistä lämmitysratkaisua, voit tietenkin vuokrata TEH-sarjan sähkölämmittimiä edullisin ehdoin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*