LD6000-yhdistelmäilmaisin tarkastaa pelastusliivien tiiviyden

banner_ld6000_fi(0)

Jos hieno risteilyalus joutuu merihätään avomerellä, suuri huvialus haaksirikkoutuu joella tai kaunis höyrylaivavanhus joutuu laivaonnettomuuteen järvellä – toimiva pelastusliivi on henkivakuutuksesi. Koska pienikin vuoto saattaa olla kuolemaksi, käyttävät valtuutetut yritykset tiiviystarkastuksiin yhdistelmäilmaisinta LD6000

Kevyt, tehokas ja kätevä yhdistelmämittalaite LD6000 paikantaa vuodot nopeasti ja tarkasti sekä säästää lisäksi aikaa ja kustannuksia. Kun tarkastukseen käytetään vetykaasua, on pelastusliivien vuotojen etsiminen työläästi vesialtaassa mennyttä aikaa. Tämän ”kuivan” tarkastusmenetelmän etu on käsin kosketeltava. Kun kosteita materiaaleja ei tarvitse enää kuivattaa, aikaa tarvitaan vähemmän, käyttö nopeutuu sekä tehostuu, jolloin kilpailukyky on parempi. Tämä koskee yhtä lailla pelastusliivejä, pelastuspukuja ja täytettäviä pelastuslauttoja kuin sukelluspukuja ja kemikaaleja kestäviä tai tartunnoilta suojaavia vaatteitakin.

Näin se toimii

Vedyn käyttäminen testikaasuna on ihanteellinen menetelmä paikantaa täsmällisesti kaiken kokoisia vuotoja. Vety on erittäin kevyttä sekä leviää nopeasti ja tasaisesti. Suuren taustapitoisuuden vaaraa ei siksi ole, ja virheelliset paikannukset voidaan sulkea lähes pois LD6000:n erityisellä kalibrointitoiminnolla. LD6000:n kehittelyssä painotettiin alusta alkaen mittalaitteen helppoa käsittelyä. Vuotojen täsmällinen paikannus ei ole koskaan ollut yhtä helppoa: Käynnistät laitteet ja kuljetat käsimittapäätä tarkastettavan osan yli. Laite antaa äänimerkin lähestyttäessä vuotoa.

LD6000 parantaa turvallisuutta – ja kilpailukykyäsi

Mitalilla on kaksi puolta: Suurempi turvallisuus asiakkaillesi ja parempi kilpailukyky sinulle. Tutustu nyt LD6000-yhdistelmäilmaisimeen, jolla paikannat tarkasti niin pelastusliivien kuin myös pelastus- ja sukelluspukujen vuodot – nyt Trotecin verkkokaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*