Seinälle asennettava ilmastointilaite PAC-W 2650 SH, mukana lämpöpumpputekniikka: Sama laite jäähdyttää kesällä ja lämmittää säästeliäästi talvella – vihdoin saatavana

Voiko kalliin kaasulämmityksen pysäyttää useammin tulevana talvena? Tai puuttuuko polttoaine? Pelaat varman päälle, kun valitset ajoissa ilmastointijärjestelmän, esimerkiksi lämpöpumpputekniikkaan perustuvan PAC-W 2650 SH:n, joka on vihdoin saatavana. Tehokas seinälle asennettava ilmastointilaite jäähdyttää kuumina kesäpäivinä tuntuvan nopeasti – ja invertteritekniikka tuottaa kylmän syksyn ja talven aikana lämpöä energiaa säästävästi. Näin voit jättää kalliin kaasulämmityksen useammin sammutetuksi. Siitä hyötyvät kestävästi lompakkosi ja myös ympäristö!

Säästät useiden erillislaitteiden hankinnan kesäistä jäähdyttämistä ja syksyistä ja talvista lisälämmön tuottamista varten.Moderneimpaan invertteriteknologiaan perustuva ilmastointilaite PAC‑W 2650 SH on ilahduttavan energiatehokas. Sen vain 20 cm -paksuun SlimLine-koteloon on pakattu saman tien neljä ilmastointitoimintoa, joiden avulla on mahdollista luoda miellyttävä asuinilmasto ympäri vuoden.Näin laite jäähdyttää kuumina kesäpäivinä jopa 34 m²:n ja 85 m³:n kokoiset asuin-, makuu- ja toimistotilat voimakkaalla 2,6 kW/9000 Btu/h:n jäähdytystehollaan haluttuun lämpötilaan (16 °C – 30 °C). Syksyn viileällä siirtymäkaudella ja kylmän talven aikana tämä moniosaaja levittää 2,3 kW -lämmitystehollaan lämmön nopeasti tilan joka kolkkaan (16 °C – 30 °C).

Ja mikä parasta: Ilmastointilaite on tarkoitettu vain sisäasennukseen ilman häiritsevää ulkoyksikköä, ja sitä voidaan käyttää sekä lattialla seisovana että seinään asennettuna laitteena.

Näin se käy

Seinälle asennettava ilmastointilaite PAC‑W 2650 jäähdyttää ilman ulkosiirrinyksikköä. Ilmastointilaitteen ja ulkoyksikön välille ei myöskään tarvitse asentaa kylmäainepiiriä. Päinvastoin, asennus tapahtuu kokonaan ilman ulkoyksikköä. Ulkoseinään tarvitaan vain kaksi reikää (Ø 18 cm), jotta ilmastointilaite voidaan asentaa seinälle sisäpuolelle. Näin talon julkisivu pysyy muuttumattomana lukuun ottamatta kahta huomaamatonta tuuletusaukkoa. Näiden tuloilma- ja poistoilmajohtojen läpi raitis ilma pääsee huoneeseen ja vastaavasti lämpö siirretään sisältä ulos.

4-in-1-ilmastointilaitteen mukavuus on omaa luokkaansa: Kolmiportainen tuuletustila mahdollistaa välittömästi havaittavan raikkauden ja viilennyksen iholla – myös silloin, kun jäähdytys- tai lämmitystoiminto on kytketty pois toiminnasta! Erikseen kytkettävä swing-toiminto jakaa ilman suurelle alueelle. Manuaalisesti valittava kosteudenpoistotoiminto mahdollistaa 1,2 l/h -tehollaan ilmankosteuden ihanteellisen säätelyn.

Laitteessa on 24 tunnin ajastin, hiljainen yötila, kätevä ilmankuivaustila, kolminopeuksinen tuuletus sekä mukava ohjaus sovelluksella. Mukana toimitetulla infrapunakaukosäätimellä voit säädellä ilmastoa sohvaltasi. Ja jotta nukka, pölyhiukkaset ja lemmikkieläinten karvat suodatetaan pois hengitysilmasta, laitteen yläosassa on helposti puhdistettava ilmansuodatin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 4-in-1-ilmastointilaite jäähdyttää, lämmittää, tuulettaa ja poistaa kosteutta
  • ultraohut seinälaite ilman ulkoyksikköä – ei kiinteistön julkisivua rumentavia osia
  • vähäinen asennusvaiva
  • WLAN-yhteys ja älypuhelinohjaus mobiilisovelluksella.

Seinäilmastointilaite PAC-W 2660 SH – edullista merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa mieluiten jo tänään uusi seinäilmastointilaite PAC-W 2650 SH ajankohtaiseen tarjoushintaamme, nyt vain 1 771,38 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*