Käytä sähkölämmitintä, vältä tarpeetonta sähkön kulutusta – Trotecin huonetermostaatilla BN30 ja langattomalla termostaatilla BN35.

Kaasuhälytys jatkuu ja kuluttajan pelkäävät, että talvella on oleskeltava kylmässä asunnossa, kun kaasua ei ole. Sähkölämmittimen kysyntä kasvaa tästä syystä päivittäin, mutta samalla sähkölämmittimien tarpeettoman suuri sähkö kulutus aiheuttaa lisääntyvää huolta. Se vastaan on hyväksi havaittuja keinoja, esimerkiksi käyttöajan ja -paikan rajoittaminen. Ennen kaikkea kannatta käyttää huonetermostaattejaesimerkiksi BN30 ja langaton termostaatti BN35 Trotecilta, sillä ne estävät kaiken tarpeettoman sähkön kulutuksen. Niiden käyttö kannattaa myös, vaikka sähkölämmittimessä olisi jo termostaattisäätö …

Näin helposti opetat sähkölämmittimen säästämään sähköä tulevana talvena: Tarkkailet haluttua sisälämpötilaa mukavasti digitaalisella pistorasiatermostaatilla BN30 – tai säädät langattomalla termostaatilla BN35 sekä siirrettävän sähkölämmittimen lämpötehoa ja lämmitysaikaa. Kumpikin termostaatti auttaa säästämään liian kalliita energiakustannuksia. Termostaatti liitetty lämmitin tai ilmastointilaite käynnistyy tai pysähtyy, kun mitattu sisälämpötila poikkeaa termostaattiin säädetystä tavoitelämpötilasta. Voit myös säästää sähköä ohjelmoimalla sähkölämmittimen toiminta-ajat langattomaan termostaattiin. Aina ennakkoehto: Tarkasta etukäteen, sopiiko lämmitin tai ilmastointilaite liitettäväksi pistorasiatermostaattiin.

 

Pistorasiatermostaatin toiminta

Huonetermostaatti on älykäs lämpötilan säädin, joka säätää sisälämpötilaa täysin automaattisesti vaatimustesi ja säätöjesi mukaan. Pistorasiatermostaatti, esimerkiksi BN30, liitetään vapaaseen pistorasiaan ja sähkölämmittimen tai -jäähdyttimen sähköjohto liitetään huonetermostaattiin. Kun tavoitelämpötila on asetettu, integroitu lämpötila-anturi mittaa ilman lämpötilaa jatkuvasti ja käynnistää tai sammuttaa liitetyn laitteen halutun sisälämpötilan saavuttamiseksi. Langattomissa termostaateissa, esimerkiksi BN35, on lisäksi enintään kuuden yksilöllisen kytkentäajan ohjelmointimahdollisuus.

 

Voit valita …

… periaatteessa kahdesta huonetermostaatista. Huonetermostaattivalikoimamme kuluu sekä yksinkertaisia pistorasiatermostaatteja, esimerkiksi BN30 yhden laitteen ohjaamiseen, että langattomia monitoimitermostaatteja, esimerkiksi BN35, joilla voidaan ohjata langattomasti jopa sataa termostaatteihin liitetty laitetta samanaikaisesti.

 

Ajankohtainen tarjoussuositus – digitaalinen pistorasiatermostaatti BN30

Termostaatilla BN30 voit säätää lämmittimien ja ilmastointilaitteiden lämpötilaa puolen asteen portain 5 °C:n ja 30 °C:n välillä. Laite mittaa integroidulla anturillaan sisälämpötilan ja säätää lämmitintä tai ilmastointilaitetta tavoitearvon mukaan. Helppokäyttöinen ja helposti ohjelmoitava laite on monikäyttöinen – BN30 soveltuu erityisesti siirrettäville lämmittimille. Lämpötilan voi lukea suuresta näytöstä, ja lämmittimen tai ilmastointilaitteen voi myös sammuttaa pysyvästi termostaatilla.

  • BN30:n EEPROM-muisti suojaa sähkökatkoilta, sillä valitut säilyvät muistissa.
  • BN30:n anturit mittaa sisälämpötilaa 10 sekunnin välein ja säätävät liitettyä lämmitintä tai ilmastointilaitetta ohjelmoidun tavoitearvon mukaan.

Normaalisti 25,99, nyt vain 19,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

 

Ajankohtainen tarjoussuositus – langaton termostaatti BN35 ja aikakytkin

Langaton termostaatti BN35 yhdistää termostaatin ja ajastimen toiminnalliset edut. Termostaatilla asetat tilan tavoitelämpötilan. Ajastimella määrität lämmittimien tai ilmastointilaitteiden käynnistymisajan. Termostaatti ja aikakytkintä voidaan käyttää erikseen tai yhdessä.

Voit säätää halutun käynnistys- tai katkaisulämpötilan 0 °C – 70 °C alueella hienoin 1 °C portain langattomasti. Voit lisäksi säätää langattomaan termostaattiin enintään kuusi päivittäistä aikakytkinohjelmaa. Päiviä valittaessa on käytössä neljä vaihtoehtoa: Voit valita yksittäisen viikonpäivän (ma, ti, ke, to, pe, la, su), vain arkipäivät (ma–pe), vain viikonlopun (la–su) tai koko viikon (ma–su).

Langattoman termostaatin kantama ulottuu 20 metriin, joten voit ohjata muitakin langattomia pistorasia mukavasti omalta paikaltasi. Yhdellä langattomalla termostaatilla voi ohjata jopa sataa langatonta pistorasiaa. Kaikki noin 20 metrin kantaman alueella olevat langattomat pistorasia reagoivat samanaikaisesti – ihanteellinen esimerkiksi kasvihuoneisiin tai halleihin. Trotec-kaupasta löydät luonnollisesti erillisenä tarvikkeena langattomat pistorasiat BN35R.

  • Sarja ’BN35 langaton termostaatti ja aikakytkin’ sisältää langattoman termostaatin (lähetin) ja langattoman pistorasian (vastaanotin). Langattomalla termostaatilla voi ohjata enintään 99:ää langatonta pistorasiaa. Trotecin valikoiman täydellisesti sopivan langattoman pistorasian mallinimi on BN35R.
  • Langaton termostaatti mittaa aina sijaintipaikkansa lämpötilan. Takana on korvake, jolla laitteen voi ripustaa nopeasti ja helposti seinälle.

Normaalisti 52,04, nyt vain 39,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*