Design-lasikonvektori TCH 2011 E: tekee syksyllä ja talvella riippumattomaksi kaasun hinnasta ja saannista – saatavana heti

Tuleva syksynä katsomme varmaan kaikki putkiin. Lähes tyhjiin kaasuputkiin. On varauduttava ennen kuin kodin lämmitys mahdollisesti kylmenee. Trotec-kaupassa on tänään esimerkiksi saatavana design-lasikonvektorit TCH 2011 E. Ihanteellinen, esteettisestikin viehättävä lämmitysratkaisu, kun tarvitse nopea ja helppoa lämpöä. Etupinta on nimittäin varmuuslasia, joka on naarmuuntumaton ja erittäin helppo puhdistaa. Jopa 2 000 W:n teho tuottaa puhdasta, kuivaa ja hajutonta lämpöä. Tilaa nyt!

Laadukas design-lasikonvektori TCH 2011 E vakuuttaa kaksiportaisesti (1 000 W ja 2 000 W) valittavalla 2 000 watin suurimmalla tehollaan. Suuren taustavalaistun LCD-näytön alla on kosketuspaneeli. Valitse siitä helposti haluamasi tavoitelämpötila 15:sta 35 °C:seen, jonka termostaatti pitää energiatehokkaasi yllä. Lämpötilaa ohjataan automaattisesti. Käytännöllinen ja samalla tyylikäs konvektiolaite sopii nopeaksi korvaajaksi, jos päälämmitys ei toimi, mutta myös luotettavaksi lämmön lähteeksi ennen lämmityskauden alkua tai tiloihin, joita ei ole liitetty keskuslämmitykseen.

Edut yhdellä silmäyksellä – design-lasikonvektori TCH 2011 E …

  •  tarvitsee vain pistorasian.
  • säästää energia vähentämällä tehoa ja pitää lämpötilan yllä, kun tavoitelämpötila saavutetaan. Säästötilassa kuluu energiaa vain niin paljon kuin sitä todella tarvitaan.
  • mukana toimitetaan kaukosäädin, joten voit käyttää kaikkia toimintoja ja säätöjä myös sohvaltasi.
  • 24 tunnin aikakytkin, jolla voit ohjelmoida omat lämmitysajat.
  • pakkasvahtitoiminto estää tilaa jäähtymisen kokonaan tai vesijohtojen jäätymisen.
  • on turvallinen: laitteessa on luotettava ylikuumenemissuoja, ja toimitukseen sisältyvät suuret tukijalat lukittavine rullineen, jotka pitävät laitteen varmasti pystyssä. Laitteen voi asentaa myös seinälle. Tarvittava asennusmateriaali toimitetaan mukana.
  • lämmittää ilman kaikkien TCH-sarjankonvektorien tavoin sähkön kuumentamilla langoilla. Lämmennyt ilma nousee ylöspäin, jolloin luonnollinen imu vetää lisää kylmää huoneilmaa laitteeseen.

Design-lasikonvektori TCH 2011 E – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään design-lasikonvektori TCH 2011 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 129,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*