Säteilylämmitin IR 1500 S – vihdoin jälleen toimitettavissa!

Säteilylämmitin

Miksi säteilylämmitin IR 1500 S myytiin loppuun muutamassa päivässä? Oliko syynä sensaatiomaisen edullinen tarjous? Vastustamattoman hieno muotoilu? Tekninen ratkaisu, joka tuottaa lämpöä nopeasti ja ilman kondenssia, hajuttomasti ja äänettömästi? Tosia asia on, että emme tiedä! Todennäköisesti kaikkien tekijöiden onnistunut yhdistelmä! Sen sijaan tiedämme tarkasti, että säteilylämmitintähtemme on jälleen heti saatavana. Toistaiseksi…!

Tuttua joka talossa, joka asunnossa: Kaikkialla on mukavan lämmintä, mutta viileys tuntuu siellä täällä – esimerkiksi kylpyhuoneessa tai lastenhoitopöydällä, askartelutilassa kellarissa tai talvipuutarhassa. Olisiko annos lisälämpöä paikallaan? Kvartsisäteilylämmitin IR 1500 S tarjoaa – kohdelämpöä ilman pitkää käynnistymisaikaa. Säteilylämmitin tuottaa infrapunalämpöä auringon luonnollisen periaatteen mukaan: infrapunasäteily lämmittää välittömän ympäristön heti mukavan lämpimäksi.

Edut kertavilkaisulla – säteilylämmitin IR 1500 S

  • sopii kaikkialle, missä tarvitaan heti kohdelämpöä. Laitteessa on kolme modernia kvartsilämpösauvaa, jotka jakavat lämmön tasaisesti ja kohteeseen suunnatusti. Säteilylämmittimen kallistuskulmaa voidaan säätää, joten lämpö voidaan suunnata tarkasti.
  • lämpötehoa voidaan säätään kolmiportaisesti, suurin lämpöteho 1 500 wattia. Lämpötehoa säädetään integroidulla vetokatkaisimella, ja käytettävä teho voidaan lukea pienestä ikkunasta.
  •  on lämpöpuhaltimeen verrattuna erityisen tehokas, sillä säteilylämmitin muuttaa käytettävän energian suoraan lämmöksi.
  • soveltuu erinomaisesti allergikoille, sillä se toimii täysin hajuttomasti, ja koska puhallinta ei tarvita, se on myös hiljainen eikä puhalla pölyä.

Säteilylämmitin IR 1500 S soveltuu rakenteeltaan kompaktina täydellisesti myös pienehköihin tiloihin. Lämmitin voidaan asentaa nopeasti ja helposti seinälle tai kattoon, ja toimitus sisältää tarvittavan asennussarjan. Kelpo metallikotelo – roiskevesisuojattu IP 24, ja siten sopii myös kosteisiin tiloihin, esimerkiksi kylpyhuoneeseen – on miellyttävän näköinen.

Säteilylämmitin IR 1500 S – kohdelämpöä heti

Osta laite ennen kuin toiset ovat mahdollisesti nopeampia: Tilaa säteilylämmitin IR 1500 S jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 39,95 €, nyt vain 19,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*