Ilmankuivain TTK 68 E – jälleen saatavana!

Ilmankuivain

Jos ilmankuivain TTK 68 E olisi poptähti, se antaisi ylimääräisen konsertin toisensa jälkeen – sillä tyylikäs ilmankuivain on yksi kysytyimmistä laitteistamme. Viime aikoihin saakka loppuunmyyty. Nyt myös jonottamaan joutuneet fanit saavat tilaisuuden antaa laitteen laulaa kotona jatkuvasti. Saat laitteen ylellisesti varustettuna ja erikoishintaan – edellyttäen, että kutsut sen ajoissa!

Kun TTK 68 saapuu hienossa vihreässä metallisessa lookissaan, et halua enää ikinä luopua siitä. Tiedämme sen – ja olemme sen vuoksi varustaneet kuivaimen kaikella tarvitsemallasi, jotta laite todella miellyttäisi sinua.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 68 E

  • vakuuttaa ensimmäisellä käynnistyksellä monilla ylimääräisillä ominaisuuksillaan. llmaa ohjaava läppä avautuu automaattisesti käynnistyspainiketta painettaessa ja sulkeutuu automaattisesti sammutettaessa, jotta ilmanpoistoaukkoon ei pääse likaa.
  • ja hygrostaattiohjattu kuivausautomatiikka. Säädät LCD-näytöstä helposti halutun ilmankosteusarvon ja huoneidesi ilmankosteus on aina optimaalinen. Kun haluttu ilmankosteusarvo on saavutettu, kompressori sammuu itsestään energiaa säästäen ja aktivoituu automaattisesti arvon ylittyessä uudelleen. Laitteen jatkuva käyttö on mahdollista tai voit sopeuttaa käyttöajan mukavasti ajastimella yksilöllisten tottumustesi mukaisesti.
  • saa pisteitä suvereenin suorituskykynsä ansiosta. Laite pitää pienet enintään 45 m² tilat 20 litran päivittäisellä kuivaustehollaan luotettavan kuivana. Erityisen kosteudenpoistotoimintonsa ansiosta laitetta voidaan käyttää jopa vaatteiden kuivaukseen. Se imee nopeammin kosteuden märistä vaatteista sekä kosteista matoista.
  • laitteessa on lähes kaikki tarvittavat päivittäiseen käyttöön optimoidut ominaisuudet. TTK 68 E mahdollistaa sekä miellyttävän että joustavan käytön: Täyttötason näyttö ilmoittaa, kun vesisäiliö on tyhjennettävä ja ylitäyttösuojan automaattikatkaisu huolehtii siitä, ettei mitään todellakaan vuoda yli. Sähköinen sulatusautomatiikka suojaa hyörystymisen jäätymiseltä. Ilmansuodatin on helposti saatavilla ja ennen kaikkea pestävissä. Kantokahvojen sekä ohjattavien kuivaimen pyörien avulla laitteen paikkaa voidaan vaihtaa mukavasti.
  • mahdollistaa valvomattoman jatkuvan kuivauskäytön. Integroidun poistoliitännän kautta laite johtaa kondenssiveden letkun kautta suoraan pois. Voit myös valvoa esimerkiksi loma-asuntosi ilmankosteutta poissaollessasi.

Ilmankuivain TTK 68 E – varmista nyt aito erikoistarjous oikea-aikaisesti!

Kuten jokainen oikea tähti, on myös tämä ylellisesti varustettu laite saatavissa rajallisesti: Tilaa ilmankuivain TTK 68 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme 269,94 €, nyt vain 159,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*