Infrapunalämpölevyt TIH 500 S ja 700 S – jälleen saatavana!

Infrapunalämpölevyt

Kun infrapunalämpölevyt TIH 500 S ja 700 S saivat äskettäin tunnuksen ”TÜV-geprüfte Qualität” (TÜV:n tarkastama laatu), muutenkin haluttujen laitteiden kysyntä kasvoi nopeasti. Merkkilämpölevyt myytiin lyhytaikaisesti loppuun, mutta nyt ne ovat taas heti saatavana asuinhuoneiden lisälämmitykseen, ravintoloihin ja työpaikoille tai seinien nopeampaan kuivattamiseen – juuri oikeaan aikaan ennen talven tuloa.

Toisin kuin perinteiset lämmittimet, joiden lämmittämä ilma leviää huoneisiin, infrapunalämmittimien infrapunasäteily lämmittää suoraan saman luonnollisen periaatteen mukaan kuin aurinkokin. Tällä lämmitystavalla on joitakin erityisiä etuja. Infrapunalämpölevyt TIH 500 S ja 700 S

 • lämmittävät kohteen suoraan ilman konvektiivista häviötä. Lämmenneet kohteet luovuttavat puolestaan varastoimaansa lämpöä ilmaan. Kun subjektiivinen lämpöaistimus on sama, infrapunasäteilylämpö mahdollistaa pienemmän ilman lämpötilan.
 • saavat aikaan miellyttävämmän sisäilmaston. Yhdessä vähäisemmän ilmankierron kanssa saavutetaan yleensä vähemmän kuiva ilma ja pienempi pölykuormitus. Puhdasta lämpöä äänettömästi ja hajuttomasti, ilman kondensaattia ja epämiellyttää pölyn lentelyä.
 • tuottavat lämpöä miltei heti. Liitä infrapunalämpölevyn liitäntäkaapeli lähimpään pistorasiaan, valmis. Huone on mukavan lämmin lähes heti virran kytkemisen jälkeen. Vähän tai ei ollenkaan lämmitetyt huoneet ovat siten nopeasti ja mukavasti käytettävissä.
 • tarjoavat monia asennusvaihtomahdollisuuksia. Ajattoman elegantit valkoiset pulverimaalatut metallipinnat ja eloksoitu alumiinikehys muodostavat tarkoin harkitun rakenteen: Taakse on integroitu kannatin, jolla TIH laite voidaan asentaa seinälle sekä vaaka- että pystyasentoon. Valinnaiset jalat mahdollistavat sijoittamisen lattian, ja lisävarusteena saatavilla kiinnikkeillä laite voidaan asentaa tavallisiin asennustukiin.
 • soveltuvat moniin eri käyttötarkoituksiin, esimerkiksi

 • Asuinhuoneiden lämmittäminen: Litteät infrapunalämmittimemme tuottava suoraa pistemäistä lisälämpöä asuintiloihin, talvipuutarhaan tai kylpyhuoneeseen – kaikkialle, missä sitä tarvitaan. Seinäkiinnitys säästää tilaa, ja lämmittämiseen tarvitaan lisäksi vain tavallinen pistorasia.
 • Asiakastilojen lämmitin: Jaloilla seisova tai seinälle ripustettava infrapunalämpölevy on optimaalinen ratkaisu myyntikojujen tai terassien pistemäiseen lämmittämiseen. Se on lisäksi paljon tehokkaampi kuin tavalliset kaasusäteilylämmittimet.
 • Työpaikkojen lämmitys: Jaloilla pystyssä seisova infrapunapistelämmitin tuottaa miellyttävää lämpöä aikaisemmin vetoisiin tai viileisiin työpaikkoihin, esimerkiksi varastoon, kylmätiskin taakse ja korjaamoihin tai suuriin halleihin.
 • Seinäpintojen nopeampi kuivattaminen: Kun rakenteita kuivataan tai saneerataan, infrapunalämmityksen lämpötilan lasku saa kosteuden kulkeutumaan sopivissa seinämateriaaleissa kapillaarisesti kohti lämmitettyä seinäpintaa, mikä poistaa lyhyemmässä ajassa selvästi enemmän kosteutta seinästä kuin diffuusio.

Infrapunalämpölevyt TIH 500 S ja 700 S – TÜV-hyväksyttyä laatua

Luota merkkilämpölevyjen TÜV-hyväksyttyyn laatuun ja tilaa jo tänään infrapunalämpölevy ajankohtaiseen tarjoushintaamme

 • TIH 500 S normaalisti 177,10 €, nyt vain 99,94 €,

 • TIH 700 S normaalisti 208,36 €, nyt vain 119,95 €,

sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*