Säilytä tuoreus

tro_blog_luftbefeuchter_obst_gemuese_banner(0)

Asiakkaat arvostavat kaupassa omenia, jotka näyttävät juuri poimituilta. He arvostavat myös mehukkaita mansikoita sekä rapeannäköisiä hedelmiä ja vihanneksia. Ulkonäöllä on väliä.

Valitettavasti hedelmät ja vihannekset kuitenkin nahistuvat nopeasti huoneenlämmössä menettäessään kosteutta. Kauppiaana voit tehdä jotain nahistumisen estämiseksi: pidä hedelmä- ja vihannesosaston lämpötila mahdollisimman viileänä ja käytä lisäksi ilmankostutinta. Trotecin siirrettävillä ja höyrystävillä ilmankosteuttimilla tuotteesi pysyvät kauan tuoreina ja rapeina.

Säilytä tuoreus

Ennen kuin hedelmät ja vihannekset saapuvat kauppaan, niillä on jo pitkä matka takanaan. Kuljetuksen yhteydessä kiinnitetään huomiota pakkauksiin ja jäähdytykseen, jotta vitamiinit, entsyymit ja tuoreus säilyvät. Kun hedelmät ja vihannekset ovat kaupan hyllyillä, ne menettävät kosteutta, vaikka olosuhteet olisikin otettu huomion. Omenat, kiivit, kurkut, tomaatit ja muut vihannekset nahistuvat eivätkä näytä enää houkuttelevilta. Jotta tuotteet säilyisivät mahdollisimman pitkään tuoreina ja rapeina, täytyy ilman olla riittävän kosteaa sekä varastossa että kaupassa. Olisi sääli joutua heittämään pois nahistuneita tuotteita, joista olet kuitenkin itse maksanut ostohinnan!

Parasta tekniikkaa parhaille tuotteille

Trotec auttaa pitämään tuotteet tarpeeksi kosteina ja tuoreina tarjoamalla erimallisia siirrettäviä ilmankostuttajia.

Trotecin siirrettävät ja höyrystävät ilmankostuttimet ovat kestäviä ja tehokkaita.
Esim. B 200 eco, joka kostuttaa 600 m³:n kokoisia tiloja, tai sitten todellinen voimapesämme B 400, joka on suunniteltu varta vasten suuriin tiloihin. Ilmankostutin johtaa imetyn ilman haihdutusmatolla varustetun, vesialtaassa pyörivän kostutusrummun kautta. Tämän teknikan ansiosta ilma on kuin pestyä. Voit valita kaksi eri puhallintehoa ja määrittää kosteusarvon. Ilmankostuttimet ovat hiljaisia eivätkä kerää vettä pinnoille.

Etusi:

  • täysautomaattinen, luotettava toiminta
  • ei aiheuta vesikertymiä
  • poistaa myös hajuja
  • sammutusautomatiikka
  • hiljainen käyttöääni
  • ihanteellinen hinta- laatusuhde

Suojaa tuotteesi ja varmista hedelmien ja vihannesten tuoreus. Trotecin verkkokaupasta löydät nyt ilmankostuttimen B 400 alle puoleen hintaan 199,95 € (ovh 496 €)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*