Ilmankuivan TTK 68 E: varmistaa terveellisen hyvinvointi-ilmaston tehokkaalla tekniikalla ja mukavilla toiminnoilla – jälleen saatavana!

Optimaalinen sisäilma on ihmisten rauhoittavan mukavuuden tunteen perusta: Tutkimusten mukaan voimme parhaiten, kun lämpötila on 20 – 22 °C ja ilman suhteellinen kosteus on 40 – 60 %. Siksi on paikallaan, että päivän aihe on ’terveellinen hyvinvointi-ilmasto’, ja esittelemme sen osana hyväksi tunnustetun laitteen: ilmankuivaimen TTK 68 E, joka on jälleen saatavana. Se sisältää tietenkin kaikki upeat ominaisuudet, eli myös automaattisen hygrostaattiohjauksen, kosteusarvon esivalinnan, kolme käyttötapaa sekä erilaisia muita lisiä.

Ihanteellisen sisäilmastoon vaikuttaa oikean lämpötilan lisäksi optimaalinen ilmankosteus. Ilmankuivain TTK 68 E pitää ilmankosteuden optimaalisena – ja siten huolehtii kotisi sisäilman pysymisestä terveellisenä ja miellyttävänä, kaikkina vuodenaikoina. Tyylikkään metallinhohtoinen vihreä ilmankuivan vakuuttaa tehollaan – se poistaa vaivattomasti jopa 20 l päivässä enintään 45 m² kokoisista tiloista – ja tietenkin todella houkuttelevalla hinta-laatusuhteellaan.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 68 E …

  • hygrostaatin ohjaama kosteudenpoisto ja kosteusarvon esivalinta. Haluttu suhteellinen kosteusarvo voidaan asettaa 10 %:n portain välille 30 – 80 %. Kun kosteusarvo saavutetaan, kompressori sammuu itsestään, ja arvon ylittyessä laite käynnistyy automaattisesti uudelleen.
  • vaihtoehtoina täysautomatiikka tai jatkuva toiminta. Laitteeseen voi liittää jatkuvassa käytössä tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.
  • pyykinkuivaustoiminto tukee tehokkaasti märkien pyykkien kuivumista asuin- tai kodinhoitohuoneissa.
  • sisältää monia hyödyllisiä toimintoja, esimerkiksi ajastintoiminto, vesisäiliön (tilavuus neljä litraa!) täyttymisestä muistuttava varoitusvalo, automaattisesti pysäyttävä ylitäyttösuoja sekä lapsilukko.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • lisäksi integroitu, pestävä ilmansuodatin mahdollistaa ilmanpuhdistuksen suodattamalla pölyä ja eläinten karvoja.
  • soveltuu pyöriensä ja kätevien kantokahvojensa ansiosta erinomaisesti siirrettäväksi käyttöpaikasta toiseen.

Ilmankuivain TTK 68 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmankuivain TTK 68 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 364,65 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*